Mladić tvrdi:

'Privlačile su me žene, a onda sam počeo piti ove tablete i postao sam gay'

Foto: Thinkstock
tablete
Foto: Facebook
Scott Purdy
17.04.2018.
u 09:47
Scott Purdy lijekove je počeo uzimati nakon što je slomio nogu na kartingu, no kako ih je počeo piti, tako su ga prestale privlačiti žene
Pogledaj originalni članak

Mladić po imenu Scott Purdy (23) tvrdi kako je zbog lijekova protiv bolova postao homoseksualac.

On kaže kako je prekinuo s djevojkom s kojom je bio šest mjeseci u vezi jer su ga počeli privlačiti muškarci, a tu promjenu uočio je nakon što je počeo piti lijekove protiv bolova Pregabalin koje proizvodi poznata farmaceutska tvrtka Pfizer.

Scott je lijekove počeo uzimati nakon što je slomio nogu na kartingu, no kako ih je počeo piti, tako su ga prestale privlačiti žene.

– Nikad me nisu privlačili muškarci. Bio sam malo znatiželjan kad sam bio mlađi, no kada sam počeo uzimati tablete, nakon nekoliko tjedana, moja me djevojka potpuno prestala fizički privlačiti. Rekao sam joj da ne znam što mi se događa, ali da mi se sviđaju muškarci te da više ne možemo biti zajedno. Ona je to prihvatila najbolje što je mogla – ispričao je za Metro 23-godišnjak.

Foto: Facebook
Scott Purdy

Tablete Pregabalin inače se koriste za liječenje epilepsije, kronične bolove i anksiozne poremećaje. U nuspojavama se navodi gubitak seksualne želje i promjene raspoloženja.

– Mislim da bi ljudi trebali znati za ovo. Kada sam ih prestao uzimati, nestala je i želja za muškarcima, no ponovno sam ih počeo uzimati jer sam mnogo sretniji s njima. Osjećam se sretno u vezi s mojom seksualnosti i svima priznajem da sam gay. Za nekoliko tjedana ići ću na prvi spoj s jednim mladićem s kojim se dopisujem preko aplikacije za upoznavanje – kaže on.

Glasnogovornik Pfizera oglasio se o slučaju, no nije komentirao može li se od navedenih tableta uistinu postati homoseksualac.

– Pregabalin diljem svijeta godišnje uzima 34 milijuna pacijenata. Ako iskusite neke neobične nuspojave, preporučujemo vam da ih odmah prijavite svojem liječniku ili nekom drugom zdravstvenom djelatniku. Sigurnost pacijenata uvijek će nam biti na prvom mjestu – rekao je glasnogovornik Pfizera.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 35

Avatar zrakomlat59
zrakomlat59
10:03 17.04.2018.

Ja mislio pederstvo je nasljedno. Izgleda netko ih umjetno proizvodi.

Avatar maskarada
maskarada
13:31 17.04.2018.

Hahaha ... čuj to... – Nikad me nisu privlačili muškarci. Bio sam malo znatiželjan kad sam bio mlađi-... a onda ih prestao uzimati i prestali mu se sviđati muškarci ali ipak su mi falili toliko da ih je ponovo počeo piti... Hahaha 😂😂😂

DU
Deleted user
10:26 17.04.2018.

Jesenti milu bigulicu, kako je ovo moderna, napredna, tolerantna, otvorena i uključiva vijest! MI natražnjaci, zatucanci, zadrti ognjištari, populisti i klerofašisti možemo se samo gristi od muke. Tako nam i treba.