Pruga Hrvatski Leskovac - Karlovca

Odbijena žalba srbijanske tvrtke koja je zaustavila hrvatski projekt vrijedan 2,04 milijarde kune

Foto: PIXSELL
Odbijena žalba srbijanske tvrtke koja je zaustavila hrvatski projekt vrijedan 2,04 milijarde kune
07.04.2021.
u 16:51
N-ING je tu žalbu podnio svega 17 sati prije roka za otvaranje ponuda za taj posao procijenjene vrijednosti 2,04 milijarde kuna bez PDV-a
Pogledaj originalni članak

Državna komisija za kontrolu postupaka javne nabave (DKOM) odbila je žalbu srbijanske tvrtke N-ING na izmjenu natječajne dokumentacije  za građevinske i elektroenergetske radove na rekonstrukciju postojećeg i gradnju drugog kolosijeka na dionici Hrvatski Leskovac – Karlovac.

N-ING je tu žalbu podnio svega 17 sati prije roka za otvaranje ponuda za taj posao procijenjene vrijednosti 2,04 milijarde kuna bez PDV-a.

Otvaranje ponude bilo je zakazano za 2. travnja, srbijanska tvrtka uložila je žalbu noć prije. No DKOM je tu žalbu danas ekspresno odbio i proglasio neosnovanom.

Zbog već prije podnesenih žalbi rokovi za dostavu ponuda odgađali su se nekoliko puta. Prvi rok je bio još 3. studenog 2020., a zadnji, prije žalbe srbijanske tvrtke,  2.travnja 2021. Sad će se odrediti novi rok za otvaranje ponuda. 

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 13

Avatar vila velebita
vila velebita
17:13 07.04.2021.

Ok, ponude su stigle...pa ne treba puno odgađati sada njihovo otvaranje! Dosta je bilo šege!!!

RA
rafo88
07:36 08.04.2021.

Ja mislio da Srbija nudi ratnu odstetu😅😅😅

Avatar Žile
Žile
17:15 07.04.2021.

Pa ako se ti slažeš, delajmo