'Krvava bajka'

Od navodne ubojice Amanda Knox pretvorila se u nevinu Crvenkapicu

Foto: Instagram
Od navodne ubojice Amanda Knox pretvorila se u nevinu Crvenkapicu
02.07.2017.
u 19:33
Amerikanka koja je provela četiri godine u zatvoru zbog smrti cimerice u Italiji dobro se zabavlja sa svojim dečkom u idili Schwarzwalda
Pogledaj originalni članak

Amanda Knox, dvadesetdevetogodišnja Amerikanka koja je 2007. optužena da je, kao studentica u Italiji, ubila svoju cimericu, četiri je godine provela u zatvoru prije nego li ju je sud oslobodio krivnje, a sada pokušava ponovno izgraditi svoj život. Pokazuje se to na njezinu novootvorenom Instagram profilu na kojemu je Knox objavila fotografije snimljene u stilu – Crvenkapice.

– Što se događa? Pa, otvorila sam Instagram profil. Moje odlične videosnimke mačaka sada više neće biti neobjavljene – napisala je Knox na svom Twitteru.

No prve fotografije koje su objavljene nisu prikazivale mačke nego Knox kao Crvenkapicu. Na njima Amerikanka stoji odjevena u kostim djevojčice iz bajke, dok joj se s leđa približava vuk, odnosno čovjek u kostimu vuka. Fotografije su snimljene u Njemačkoj, u poznatoj idiličnoj Crnoj šumi, odnosno Schwarzwaldu, a “vuk” koji se prikrada Crvenkapici na fotografiji je njezin sadašnji dečko, američki pisac, Christopher Robinson. Ova fotoseansa odrađena je tijekom odmora koji su proveli u Europi, pri čemu su obišli Francusku i Njemačku, ali nipošto ne i Italiju gdje je Knox izdržala svoj zatvorski staž.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

LA
Laufer
21:38 02.07.2017.

Ubojica se popularizira a žrtve se sjećaju samo najbliži. Tuga.

RO
robertbruckner
23:39 02.07.2017.

Sigurno smislja plan koga ce drugog kod parenja da zakolje ko onu engleskinju kod njenih sex orgijama.

RO
robertbruckner
23:39 02.07.2017.

Oko za oko zub za zub