TEŠKA NESREĆA

Očuh mladića iz Nove Gradiške: Našao je ključ i uzeo mi auto. Vjerujte mi, nisam kriv ništa

Foto: Screenshot PU brodsko-posavska
Očuh mladića iz Nove Gradiške: Našao je ključ i uzeo mi auto. Vjerujte mi, nisam kriv ništa
04.02.2023.
u 00:11
Policijskim očevidom utvrđeno je da je automobilom upravljao 17-godišnjak bez vozačke dozvole, koji nije bio vezan zaštitnim pojasom. Kad je došao pred raskrižje, zbog neprilagođene brzine i zanošenja preko prometnog otoka dok je kočio sletio je na kolnik Ulice Slavonskih graničara. Automobilom je udario u betonski stup
Pogledaj originalni članak

U Novoj Gradiški, na raskrižju Ulica Josipa Jurja Štrosmajera, Jurja Haulika i Maksimilijana Benkovića sinoć se dogodila prometna nesreća u kojoj je jedna osoba (17) teško ozlijeđena. Policijskim očevidom utvrđeno je da je automobilom upravljao 17-godišnjak bez vozačke dozvole, koji nije bio vezan zaštitnim pojasom. Kad je došao pred raskrižje, zbog neprilagođene brzine i zanošenja preko prometnog otoka dok je kočio sletio je na kolnik Ulice Slavonskih graničara. Automobilom je udario u betonski stup. Vozač je teško ozlijeđen i nalazi se u bolnici u Novoj Gradiški, a suvozač je (16) lakše ozlijeđen.

"Sve je bilo zaključano, našao je ključ i uzeo mi auto. Vozali su se po gradu i udarili su se", ispričao je očuh 17-godišnjaka za Danas.hr

"Vjerujte mi, nisam kriv ništa. Auto je bio zaključan i garaža, on je našao ključ i što da ja radim", dodaje.

Očuh je također naglasio kako su za sve krive društvene mreže.

Društvenim mrežama proširio se video koji su snimali stradali mladići nekoliko trenutaka prije nesreće. Policijski službenici protiv 17-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela obijesne vožnje u cestovnom prometu. Optužni prijedlog podnesen će biti i protiv 16-godišnjeg suvozača jer nije bio vezan.

Upozoravamo da bi video mogao biti uznemirujućeg sadržaja. 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

ZG
zg1985
10:07 04.02.2023.

kakvu glazbu slusa nije ni cudo da se zabio u stup

DU
Deleted user
00:04 04.02.2023.

Citat iz članka:"Očuh je također naglasio kako su za sve krive društvene mreže." Znači, društvene mreže su mu razlupale auto?

RO
RogaBabaroga
09:28 04.02.2023.

Ne, ja sam. Tko ga je odgojio?! kojem to bolesnom umu takvo što padne na pamet. Izgleda ipak da je šiba izašla iz raja! fali Bogu pa nije nitko nevin stradao, ne daj Bože dijete. u ž a s!