PREDOBRO!

Klinci obožavaju kuhinje za igranje, ali ova princeza nije očekivala preciznu očevu recenziju

Foto: GettyImages
Foto: GettyImages
Restoran
Foto: GettyImages
Restoran
28.05.2020.
u 17:16
Recenzija je postala pravi viralni hit
Pogledaj originalni članak

Chris Kyle odlučio je prije nekoliko dana otići na ručak u restoran u jednom od lokalnih restorana. Restoran koji mu je bio toliko blizu da nije morao ni napustiti svoj dom. Naime, posjetio je restoran svoje kćeri Ave i da stvar bude još i slađa, ostavio je recenziju na svom Instagramu koja je postala pravi viralni hit i rastopila srca svih onih koji su je pročitali. 

- Odlučio sam podržati još jedan restoran u vlasništvu Afroamerikanke. Zove se Avina kuhinja. Restoran se otvorio krajem travnja. Jako je uredan, ali moram reći par riječi o vlasnici. Za početak, pitao sam je zašto su baloni na mojoj stolici jer nije moj rođendan. Odgovorila mi je da 'gledaj svoja posla, to su baloni moje mame'. Čekao sam na svoju narudžbu 45 minuta, a bio sam jedina mušterija tamo. 

 

Kako je naveo, dobro je napredovala prvih 20 minuta, potom se zaustavila kako bi pogledala epizodu 'Pseće patrole'. 

- Sve u svemu, usluga je mogla biti bolja, ali kuharica je preslatka pa ću joj dati još jednu šansu. Nemojmo odustati od restorana u vlasništvu Afroamerikanaca nakon jedne pogreške - naveo je. 

Ponosni otac ispričao je više detalja za Bored Panda. 

- Avin karakter je apsolutno divan. Ona je tako smiješna djevojčica. Od trenutka kad se probudi, ona se smije, smiješi i igra cijeli dan. 

S obzirom da radi od doma, provodi dane s njom. 

- Kad je moja žena kupila dječju kuhinju, nisam bio siguran treba li potrošiti na to nekoliko stotina dolara - kazao je i dodao: - No, vrijedilo je svakog novčića. Ona je zvijezda svojeg malog svijeta kad se počne igrati. 

Recenzija je postala pravi viralni hit, a ponosni otac objasnio je kako je oduševljen s ljubavlju i podrškom koju je dobio za post. 
 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MM
miha-m
17:28 28.05.2020.

I ja sam prije jedno desetak godina bio u takvom restoranu. Do današnjeg dana nisam dobio ono što sam naručio.😂😂