Podaci o komunikaciji

Objavili satelitske podatke o nestalom Boeingu 777

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
nestali avion
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
nestali avion
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
nestali avion Malezija
27.05.2014.
u 08:06
Avion je nestao prije više od dva mjeseca nakon što je iz Kuala Lumpura poletio prema Pekingu, a olupina još uvijek nije pronađena.
Pogledaj originalni članak

Malezijska vlada objavila je u utorak 45 stranica neobrađenih satelitskih podataka vezanih uz nestali Boeing 777 Malaysian Airlinesa s 239 putnika. Avion je nestao prije više od dva mjeseca nakon što je iz Kuala Lumpura poletio prema Pekingu, a olupina još uvijek nije pronađena.

Podsjetimo, međunarodni istraživački tim zaključio je da je avion odletio prema jugu, gdje su ga zabilježili vojni radari oko 90 minuta nakon polijetanja, nakon čega se srušio u Indijskom oceanu.

Obitelji nestalih putnika najavile su da će dokumentaciju koju su dobili dati stručnjacima na analizu. Prvo što očekujemo da nam kažu je jesu li podaci ispravni, jesu li potpuni kao što nam se govorilo izjavila je Sarah Bajc čiji je partner Philip Wood bio u nestalom Boeingu 777.

>> Potraga za Boeingom krenula tek 4 sata nakon što je nestao s radara

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

Avatar bosanac1951
bosanac1951
09:26 27.05.2014.

Nevjerojatno, pored te sve silne današnje tehnologije da olupina nije pronađena niti nakon 2 mjeseca......Nešto mi tu smrdi...

Avatar galeb100
galeb100
12:41 27.05.2014.

priča se neznam koliko je točna informacija avion koji toliko zadaje brige ipak pronađen. i to gdje? u podrumu Nadana Vidoševića pa jeli to moguće...?

CA
canon60
10:51 27.05.2014.

Ja mislim da je avion namjerno skrenut sa kursa i oboren na pučini - tko zna zašto.