nestali Boeing

Obitelj pilota: Bio je distanciran i zatvoren u svom svijetu

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Obitelj pilota: Bio je distanciran i zatvoren u svom svijetu
30.03.2014.
u 10:46
Unatoč njegovom ponašanju, obitelj pilota uvjerena je kako on nije odgovoran za nestanak aviona
Pogledaj originalni članak

Pilot nestalog aviona Malaysia Airlinesa bio je emocionalno nestabilan zbog problema u braku, otkrila je njegova obitelj, javlja Daily Mail. Prvi put nakon što je Boeing 777 nestao 8.ožujka progovorile su supruga i kćer pilota Zahariea Ahmada Shaha.

 - Zadnji put kad sam razgovarala s njim, jedva sam ga prepoznala. Nije bio otac kojeg sam poznavala. Djelovao je uznemireno i izgubljen u svom svijetu, kaže Aishah Zaharie, 28-godišnja kćer pilota.

Unatoč njegovom ponašanju, obitelj pilota uvjerena je kako on nije odgovoran za nestanak aviona.

Supruga Faizah Khanum Mustafa Khan navodno se 'slomila' tijekom dva razgovora s policijom, tvrde izvori bliski obitelji. U početku nije željela otkrivati detalje iz bračnog života te je odbacivala bilo kakvu povezanost s nestankom.

S vremenom je istražiteljima ipak otkrila kako je u posljednje vrijeme njen suprug bio 'distanciran' te ga je bilo teško razumjeti.

 - Povukao se u sebe i nije s nikim razgovarao, rekla je supruga i potvrdila da su razgovarali o razvodu, ali nisu poduzeli nikakve formalne korake po tom pitanju.

Tijekom istrage ispitana su i dvojica kapetanovih sinova -  Ahmad Seth i Ahmada Idris. Ahmad Seth otkrio je kako s ocem nije razgovarao nekoliko tjedana prije polijetanja. Drugi je sin ocu pružio na Facebooku te je sve teze o njegovoj umiješanosti u nestanak nazvao 'neutemeljenim'.

>> Bio je rastrojen zbog obiteljskih problema, nije bio u stanju letjeti

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

XA
xaron
17:32 30.03.2014.

Nakon ovog svega ko bi normalan bukirao let Malasya Airlines. Sve su jako loše uradili.

Avatar Nikad robom
Nikad robom
11:05 30.03.2014.

"Drugi je sin ocu pružio na Facebooku te je sve teze o njegovoj umiješanosti u nestanak nazvao 'neutemeljenim'." - pružio mu je??? koma od "novinarstva"