REAGIRAO I BOOKING

Obilo mu se o glavu: Iznajmljivaču koji je tjerao kupačice s plaže drastično pale recenzije

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
plaza Gornja Vala Drvenik
25.06.2021.
u 14:02
Iako zasad nisu poznate službene sankcije, pogledom na Google recenzije vidljivo je da su građani uzeli stvar u svoje ruke
Pogledaj originalni članak

Nakon što je u javnost izašla snimka jednog iznajmljivača koji tjera kupačice s plaže jer je ta plaža u Drveniku Malom ''njegovo vlasništvo'' u sklopu vile koju iznajmljuje, Google recenzije na objektu drastično su pale, a na Bookingu se taj objekt više ne može iznajmiti. 

– Ajde stavite me u medije, ajde stavite me! Ali prvo odite u katastar pa pogledajte da je to moja plaža privatna. Jedna crta nema pomorskog dobra. Makni mi se s plaže, je*at ću ti majku! Stavi me u medije! Aj stavi me u medije! Je*o ti Bog mater! Stavi me u medije, je*o ti pas majku u pi*ku – derao se iznajmljivač Tomislav Meštrović na novinarku Tonku Alujević preko telefona jer je s prijateljicom došla na spomenutu plažu. 

Iako zasad nisu poznate službene sankcije, pogledom na Google recenzije vidljivo je da su građani uzeli stvar u svoje ruke i vili ovog iznajmljivača spustili rejting na samo 1,1 od 5. Prema komentarima je vidljivo kako je riječ o Hrvatima koji su doznali što se dogodilo te su odlučiti nešto i poduzeti. 

"Lažno oglašavanje, svojatanje javne plaže, prijetnja i agresija prema kupačima koji se nalaze na toj plaži – 0/10", napisao je jedan od korisnika. 

Osim toga, na platformi za iznajmljivanje Bookingu više nije moguće iznajmiti ovu vilu, no nije poznato do kada taj objekt neće biti na raspolaganju.

"Žao nam je, ali ovaj objekt trenutno ne može primati rezervacije na našoj stranici. Ne brinite se, ovdje možete pronaći brojne druge objekte u blizini", stoji crveno označen tekst iznad fotografija objekta. 

VIDEO Upaljen meteoalarm za neke dijelove zemlje: Moguće je jako nevrijeme uz tuču!

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 22

Avatar Mali Berica
Mali Berica
16:08 25.06.2021.

A što radi policija, institucije, inspekcije, vlast.. ?!

MO
montello
15:43 25.06.2021.

Plaza nije njegova i nek.se smiri

PR
pravednik2
14:39 25.06.2021.

Tipično za mnoge male uvale i plaže. Masovno se svojataju. Imao sam već 2-3 puta slično iskustvo.