nasilje

Novi napad na staricu u Međimurju: Bacio ju na pod i udario

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL, ilustracija
Novi napad na staricu u Međimurju: Bacio ju na pod i udario
23.01.2019.
u 15:09
U kuću su provalili 20-godišnjak i 16-godišnjak koji su u spavaćoj sobi zatekli 85-godišnju vlasnicu koja je ležala u krevetu
Pogledaj originalni članak

Trojica zasad nepoznatih muškaraca upala su u u srijedu u popodnevnim satima u obiteljsku kuću u međimurskom selu Trnovcu. Jedan od njih obratio se starijoj ženi koju je drugi muškarac iznenada udario, bacio na pod i još jedanput udario u tijelo.

- Nakon toga su počinitelji pobjegli - kažu u PU međimurskoj koja će trojac goniti zbog nanošenja tjelesne ozljede. Napadnuta žena je pregledana u Županijskoj bolnici Čakovec, gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđena. Početkom listopada prošle godine napadnuta je i starica u Maloj Subotici.

U kuću su provalili 20-godišnjak i 16-godišnjak koji su u spavaćoj sobi zatekli 85-godišnju vlasnicu koja je ležala u krevetu. Zadali su joj više udaraca rukama i drvenom nogom kuhinjske stolice po glavi i tijelu, nanijevši joj teške ozljede - prijelom slabinskog kralješka, teški potres mozga i nagnječenje mozga. Obojica su uhićena.

>>Pogledajte video: Nasilje u Karlovcu

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

OK
okvals54
15:33 23.01.2019.

Ugrozeni Kajtazijevi mrki.

RE
reborn
15:18 23.01.2019.

Dobro je što su počinitelji ovog besramnog zlodjela nepoznati, jer bi inače opet krenuli komentari o "našima"...