ZLOČIN U SRBIJI

Novi detalji o ubojstvu obitelji Đokić: Sve je bilo pomno planirano, traga se za rezervnim kotačem auta

Foto: Google Maps
Novi detalji o ubojstvu obitelji Đokić: Sve je bilo pomno planirano, traga se za rezervnim kotačem auta
03.10.2021.
u 14:20
Pokraj automobila pronašli su i njihova tijela koja su također bila spaljena i sakrivena
Pogledaj originalni članak

Ubojstvo tročlane obitelji Đokić u Srbiji bilo je pomno planirano na što ukazuje benzin koji je ubojica unaprijed nabavio kako bi zapalio žrtve i automobil u kojem su se vozili, rekao je šef policije Vladimir Rebić u programu Prve TV.

Policija je u okolici Aleksinca pronašla njihov automobil koji je bio u potpunosti izgoren, a pokraj automobila pronašli su i njihova tijela koja su također bila spaljena i sakrivena. Pronašli su ih kada su opazili ruku koja viri iz grmlja, piše Telegraf.

Rebić je kazao kako je ubojica očigledno mislio na sve, jer je na pola puta između Moravca i Tešice policija pronašla balone koje je Goran nosio u svom automobilu i u koje je sipao vodu.

- Počinitelj zločina je shvatio da mu mogli smetati te ih je izbacio negdje na pola puta između mjesta gdje su skrivena tijela i mjesta na kojem je spaljen automobil - objasnio je šef policije.

Prvi rezultati istrage pokazuju da je obitelj ubijena iz koristoljublja jer su imali obiteljsku mjenjačnicu i znalo se da imaju novca. Kako doznaje Telegraf, policija trenutno traga za rezervnim kotačem Passata u kojem je Goran držao veću količinu novca.

- Priča se da je u automobilu, u rezervnom kotaču, znao držati i do 100.000 eura. Bio je najsigurniji kada je novac nosio sa sobom. Uvijek je vozilo parkirao tako da mu bude na oku - otkrio je anonimni izvor upućen u slučaj.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

DU
Deleted user
14:36 03.10.2021.

Bitno je da razbijaju glavu o Hrvatskoj, a imaju toliko problema da su po svim parametrima u TOP 10 najgorih zemalja na svijetu

DU
Deleted user
14:50 03.10.2021.

Jadni ljudi. Ovaj svit je puka', totalno.

Avatar dobry
dobry
22:33 03.10.2021.

Izgleda Vulin i bia!!?