Prva generacija

Norijada po prvi put u Vukovaru: Pozvani su i dobro došli svi

Foto: Duško Marušić/PIXSELL
Norijada po prvi put u Vukovaru: Pozvani su i dobro došli svi
19.05.2015.
u 15:10
. Sada će svi biti na jednom mjestu, rekao je Markanović ističući kako su pozvani svi maturanti bez obzira na nacionalnost i koju školu pohađaju
Pogledaj originalni članak

U organizaciji Udruge srednjoškolaca i Grada Vukovara po prvi put ove godine u Vukovaru će biti organizirana norijada. Član Upravnog odbora Udruge Filip Markanović, koji je sudjelovao u organizaciji vukovarske norijade, podsjeća kako su maturanti završetak srednje škole obilježavali svako na svoj način. – Sve ove godine maturanti su bili razasuti po cijelom gradu, a slavili su kako se tko organizirao. Nekad cijeli razredi, a nekada skupine učenika. Sada će svi biti na jednom mjestu, rekao je Markanović ističući kako su pozvani svi maturanti bez obzira na nacionalnost i koju školu pohađaju. Norijada u Vukovaru održava se u srijedu, 20. svibnja, i započinje program u 11 sati na parkiralištu kod Hotela Dunav. Prema programu norijada se nastavlja navečer u Radničkom domu kada se od 22 do 02 sata održava Neon splash party.

Markanović kaže kako će to biti prvi takav party organiziran u Hrvatskoj. – Za sada je teško govoriti koliko će se maturanata odazvati ali očekujemo njih 300-ak. Dobili smo podršku MUP-a kao i grada Vukovara. U svakom slučaju pozvani su svi pa tko god dođe je dobro došao. Vjerujem u dobru zabavu, rekao je Markanović dodajući kako se nada da će norijada u Vukovaru postati tradicionalna. Zadovoljan sa organizacijom norijade je i maturant Philip Ištuk (19), inače član Savjeta mladih grada Vukovara.

– Iznimno mi je drago što ćemo biti prva generacija u Vukovaru koja će imati organiziranu norijadu. Vjerujem kako će sve dobro proći i da ćemo se svi super zabaviti. Pripremljen je i dobar program, rekao je Ištuk. Maturanti već danima kroz grad šeću u najrazličitijim prigodnim majicama, a čuju se i neizbježne zviždaljke. Hoće li biti brašna, polijevanja vodom, kupanja u Dunavu tek ćemo vidjeti.

>> Apel Crvenog križa Sisak maturantima - ne bacajte, darujte brašno

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.