Neisporučene pošiljke

Policija upala u dom poštara iz Njemačke. Prizor koji su zatekli pamtit će cijeli život

Foto: IMAGO/Michael Gstettenbauer/IMAG
Policija upala u dom poštara iz Njemačke. Prizor koji su zatekli pamtit će cijeli život
17.01.2024.
u 10:37
Deutsche Post, odnosno Njemačka pošta, dobila je anonimnu dojavu kako u razdoblju od četiri godine 30.000 pisama nije dostavljeno na adresu primatelja. Pozvana je policija, a istraga i dalje traje.
Pogledaj originalni članak

Zaposlenik Njemačke pošte nije dostavio otprilike 30.000 pisama u Papenburgu, Donja Saskoja, već ih je čuvao u vlastitom domu, otkriveno je nakon anonimne dojave 2. siječnja. Tvrtka je odmah pozvala policiju, a glasnogovornica Njemačke pošte izjavila je u utorak u Hamburgu da bivši službenik više ne radi u tvrtki te je pristao na sporazumni raskid.

Istraga je pokrenuta, a prema lokalnim izvješćima, oko 30.000 pisama i časopisa nije isporučeno u razdoblju od četiri godine, čuvano je u kući poštanskog službenika. "Postoji ogromna količina pošte koja se mora pregledati" rekao je glasnogovornik policije.

Njemačka pošta sada pažljivo pregledava pronađene pošiljke koje će dostaviti primateljima, a neka će se pisma morati vratiti pošiljateljima, piše Fenix magazin

POVEZANI ČLANCI:

"Ako to nije moguće u pojedinačnim slučajevima, pošiljke će biti vraćene izvornom pošiljatelju s pismom objašnjenja", izjavila je glasnogovornica Njemačke pošte nakon incidenta.

VIDEO Vandalizam na dječjem igralištu u samom središtu Siska

LOGIKA UKRAJINSKIH NAPADA

Napad na Krimski most se bliži, Rusi su u panici: Ne bili Ukrajincima bilo pametnije da ATACMS-e troše na istoku?

Osim strateške vojne i simboličke vrijednosti, postoji i jasna ekonomska korist slabljenja ruske vojne prisutnosti na Krimu. Činjenica da je Moskva izgubila pomorsku nadmoć u Crnom moru omogućila je Kijevu da uspostavi vlastiti brodski koridor. Nakon što je prošlog rujna samo pet teretnih brodova moglo napustiti Odesu i okolnu regiju, do ožujka je taj broj porastao na 231 — što je neosporan uspjeh za Kijev

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

OH
oho
11:51 17.01.2024.

Newman, nema sumnje

JF
Jure_Francetić
18:35 17.01.2024.

Navodno su mu poslali pismenu obavijest da se javi na prekršajni sud ali pismo mu nije dostavljeno. Zato je murja došla po njega osobno.

5S
505.scrtom
19:01 17.01.2024.

neki psihić.