Vrijeme je za reforme

Nikolić raspustio parlament, izvanredni izbori u Srbiji 24. travnja

04.03.2016.
u 13:22
- Došlo je vrijeme za ispitivanje podrške, jer reforme su ozbiljne i teške i zato je potrebno da se građani izjasne - da li podržavaju reforme ili postoji neka bolja ideja i možda neko drugi tko zaslužuje povjerenje građana- izjavio je Nikolić.
Pogledaj originalni članak

Točno u podne predsjednik Srbije Tomislav Nikolić potpisao je dokument o raspuštanju Skupštine Srbije i odluku o raspisivanju izvanrednih izbora koji će se održati 24. travnja, javlja Blic.

Nakon što je potpisao raspuštanje parlamenta Nikolić je kazao kako je vrijeme za promjene. - Došlo je vrijeme za ispitivanje podrške, jer reforme su ozbiljne i teške i zato je potrebno da se građani izjasne - da li podržavaju reforme ili postoji neka bolja ideja i možda neko drugi tko zaslužuje povjerenje građana- izjavio je Nikolić.

Srpski predsjednik naglasio je i da očekuje poštene i demokratske izbore. -Prebrodit ćemo sve izazove, jer će svi sustavi u zemlji funkcionirati kako treba-uvjeren je Nikolić koji na predstojećim izborima priželjkuje pobjedu Srpske napredne stranke.

>>'Zabrinut sam zbog činjenice da se širi osjećaj ugroženosti među Srbima u Hrvatskoj'

>>Nikolić: Srbija je primjer dobrog susjeda

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 22

Avatar Olujni
Olujni
17:02 04.03.2016.

Apsolutno me ne interesira bilo što tamo kod njih, niti izbori nisu izuzetak, mnogo bitna stvar!

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
23:44 04.03.2016.

Na istoku ništa novo !

Avatar kravata
kravata
18:28 04.03.2016.

Ova dva glavna srbijanska kolovode koji su svojatali tude imaju vecu podrsku u svojoj drzavi od nasih branitelja koji su branili hrvatsku primjer hosovci ne smiju sami sebi postavit spomenik koji su branili hrvatsku od takvih kao sto je vucic i nikloc.