NEVJEROJATNO

Nije baš sve kao iz filmova za odrasle, nećete vjerovati što je učinila ova stjuardesa

Foto: Thinkstock
Nije baš sve kao iz filmova za odrasle, nećete vjerovati što je učinila ova stjuardesa
16.07.2017.
u 21:35
Naime, na letu iz Dubaija za Barcelonu, jedna stjuardesa je snimljena dok je učinila nešto vrlo neprimjereno i nesvakidašnje.
Pogledaj originalni članak

Iako mnogi pri pomisli na stjuardese i stjuarde imaju u glavi sliku lijepih i pristojnih dama i muškaraca, nije baš sve uvijek tako kako si zamišljamo.

Naime, na letu iz Dubaija za Barcelonu, jedna stjuardesa je snimljena dok je učinila nešto vrlo neprimjereno i nesvakidašnje.

U prvoj klasi zrakoplova Emirates Alirlines-a, stjuardesa je odlučila iskoristiti ostatak alkoholnog pića od jednoga od putnika i učinila je to onako kako nitko tko putuje zrakoplovom to ne bi poželio.

Vratila je ostatak nečijeg pića iz čaše u bocu i time šokirala sve koji su to vidjeli! 

No, na njezinu nesreću, a sreću onih koji u zrakoplovu konzumiraju alkoholna pića, netko od putnika ju je snimio mobitelom.

Ne zna se još kako će se kompanija postaviti prema svojoj zaposlenici, a video snimak vraćanja alkohola u bocu postao je viralni hit.

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

MB
MB1970
22:20 16.07.2017.

Hm... jesam li ja lud, ili je ista tema prije neki dan opisana kao normalna pojava... 🤔

LI
liliZG
15:02 17.07.2017.

pa to je njoj njena kompanije i rekla da radi, što bi joj se dogodilo od strane njene kompanije , ništa.

VE
VERNA
13:20 24.07.2017.

Pa to je radila i pokojna Jacqueline Kennedy,kasnije Onassis,ona je pića iz čaša lijevala nazad u boce,poslije prijema,tako žive bogati,ne razbacuju se,a po našim restoranima se hrana baca nemilice da ti se srce para,..bogati te uče živjet zato jesu to što jesu..