1. izborna jedinica

Branko Vukšić odustao od parlamentarnih izbora!

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Branko Vukšić odustao od parlamentarnih izbora!
20.10.2015.
u 11:03
Nezavisni kandidat Branko Vukšić odustao je od izborne utrke jer nije skupio dovoljan broj pravovaljanih potpisa
Pogledaj originalni članak

Nezavisni kandidat Branko Vukšić odustao je od kandidature na predstojećim parlamentarnim izborima. Od izborne utrke Vukšić je odustao jer u 1. izbornoj jedinici koja obuhvaća Zagreb i okolicu nije skupio dovoljan broj pravovaljanih potpisa.

– Povukao sam se jer je od 640 predanih potpisa, koje sam sinoć predao kao uvjet za kandidaturu, pravovaljanih je bilo 440 dok je ostalih 200 bilo iz rubnih dijelova 6. i 7. izborne jedinice u Zagrebu – objasnio je Vukšić u priopćenju.

>>Bilo nam je bolje kad nam je bilo gore

>>Nepoznati počinitelji pokušali oteti avion u kojem se nalazio Branko Vukšić

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 41

Avatar deLusion
deLusion
11:25 20.10.2015.

Baš šteta što nam bivši zastupnik Branko Vukšić više neće biti u Saboru. Još veća šteta bi bila da nam napusti Republiku Hrvatsku. Ali Branku to ne pada na pamet, zar ne Branko?

SS
sseka
12:16 20.10.2015.

nula od čovjeka. isto kao i lesar. koji izgleda da također nije uspio skupiti 500 potpisa!?

MH
M.Heri
12:10 20.10.2015.

Joj Branko ne znam kako će mo bez vas.