KUTINA

Nezadovoljni cijenom vožnje napali taksistu i oštetili vozilo

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Nezadovoljni cijenom vožnje napali taksistu i oštetili vozilo
09.01.2019.
u 12:44
Oni su, nezadovoljni cijenom vožnje, tražili da stane, da bi po izlasku mladići nogama počeli udarati po autu, na kojemu su napravili oštećenja.
Pogledaj originalni članak

Nezadovoljni cijenom vožnje dvojica mladića i djevojka napala su preksinoć 44-godišnjeg kutinskog taksistu, nanijevši mu lakše tjelesne ozljede prilikom čega su mu i oštetili taxi vozilo.

Sve se dogodilo u ponedjeljak, oko 23,40 sati, u mjestu Kutinica gdje je 44-godišnjak s TAXI vozilom prevozio troje putnika. Oni su, nezadovoljni cijenom vožnje, tražili da stane, da bi po izlasku mladići nogama počeli udarati po autu, na kojemu su napravili oštećenja u vidu ogrebotina i udubljenja. Nakon što je vozač izašao iz taksija i upozorio ih da prestanu, 22-godišnjak ga je fizički napao te mu prijetio. 

U napadu su se pridružili i drugi mladić i djevojka, te su zajedno izudarali taksistu po glavi i tijelu, uslijed čega je ovaj pao na tlo. Nakon što se izvukao, otišao je do policije, a u kutinskom Domu zdravlja pružena mu je liječnička pomoć i konstatirane lake tjelesne ozljede. Na vozilu je nastala šteta od oko 5.000 kuna.

Ubrzo su i uhićeni napadači te je prilikom uhićenja 22-godišnjaku utvrđena alkoholiziranost od 1,38 promila, 23-godišnjaku od 1,49 promila, a djevojci od 1,05 promila.

Istraživanjem je utvrđeno da su mladići počinili oštećenje tuđe stvari, a 22-godišnjak i prijetnju, za što će biti kazneno prijavljeni Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku, dok će svi troje nadležnom sudu biti prijavljeni i za počinjene prekršaje iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Video - Ovaj ima tešku ruku: Sam sredio napasnike koji su maltretirali djevojke

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar Kljusar
Kljusar
13:20 09.01.2019.

Koji je drugi kulturniji način riješiti ovakav spor?