Talent

Ovo morate pogledati: U samo 1 minutu sažeo 20 najvećih hitova 2013.

Foto: screenshot/youtube
mladić sažeo 20 hitova u jednu minutu
14.12.2013.
u 08:28
Bez obzira kakav glazbeni ukus imate, ovu vještinu morate pogledati.
Pogledaj originalni članak

Svake godine pjevušimo barem jednu pjesmu koja nam teško izađe iz uha. Jedan mladić došao je na zanimljivu ideju. Iako u prosjeku neka pjesma traje oko tri minute, ovaj mladić uspio je odsvirati i sažeti u samo jednoj minuti  čak 20 najvećih hitova koji su obilježili ovu godinu na izmaku.

Bez obzira kakav glazbeni ukus imate, ovu vještinu morate pogledati.

>>Snimili sapunicu i zaradili čistu peticu!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar ČENDŽAM BLENTONE
ČENDŽAM BLENTONE
09:41 14.12.2013.

ova gitara je početnička... 1.Amazing guitarist - Mariusz Goli 2. Amin Toofani ostalo nije niti do koljena već jako dugo