lov pošao po zlu

Nesreća kod Zadra, mlađi lovac upucao starijeg i teško ga ozlijedio

Foto: Getty Images
Nesreća kod Zadra, mlađi lovac upucao starijeg i teško ga ozlijedio
11.11.2019.
u 11:00
Prema prvim saznanjima, 51-godišnji lovac je ozlijeđen sačmom lovačke puške
Pogledaj originalni članak

Jučer oko 12 sati na području Slivnice Gornje prilikom lova teže je ozlijeđena jedna muška osoba. 

Prema prvim saznanjima, 51-godišnji lovac je ozlijeđen sačmom lovačke puške, kojom je pucao drugi lovac u dobi od 39-godina te je zadobio teške tjelesne ozljede.

– U tijeku je obrada radi utvrđivanja svih činjenica i okolnosti koje su prethodile događaju – istaknula je Sonja Šimurina iz PU Zadarske.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

LA
lazovcino
21:22 11.11.2019.

Bravo tako se to radi , samo nisam vido, pa bi bilo dobro da ponovis postupak sa istom osobom, da se uvjerim u istinitost tvrdnji.

DU
Deleted user
12:35 11.11.2019.

Dam se kladit' da su ovi zaljubljenici u oružje i rokanje po nemoćnim životinjama bili u Anconi kad je tribalo pucat...a, di'š, bogati, kad su čede imali puške, pa mogli uzvratit'...

SN
SNV
11:20 11.11.2019.

Zadar je to