SUPRUGA GA OPTUŽILA ZA OBITELJSKO NASILJE

Oglasila se i odvjetnica Borisa Lalovca: Nisu me njemu preporučili iz Udruge B.a.B.e.

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Oglasila se i odvjetnica Borisa Lalovca: Nisu me njemu preporučili iz Udruge B.a.B.e.
12.01.2017.
u 12:26
Ona je porekla kako ju je Udruga B.a.B.e. preporučila Borisu Lalovcu, što je izjavila njegova supruga Tončika Anastasia
Pogledaj originalni članak

Odvjetnica Borisa Lalovca Nataša Pećarević nije željela komentirati slučaj bivšeg ministra financija i njegove supruge Tončike Anastasije koja ga optužuje za obiteljsko nasilje.

– Gospodin Boris Lalovac obratio mi se u svrhu razvoda braka te skrbi i uzdržavanja maloljetnog sina te ga zastupam u tom postupku. U odnosu na taj postupak ja ne smijem davati izjave, a iz istog razloga ni Boris Lalovac neće komentirati te postupke i navode. U medijima se spominje kako gospodin Lalovac traži skrbništvo i alimentaciju, no ni to ne možemo komentirati jer se radi o tajnom postupku radi zaštite dobrobiti maloljetnog djeteta – rekla je Pećarević za direktno.hr.

Ona je porekla kako ju je Udruga B.a.B.e. preporučila Borisu Lalovcu, što je izjavila njegova supruga Tončika.

To su potvrdili i iz Udruge.

– Pozivajući se na izjave gospođe Tončike Anastasije Lalovac želimo istaknuti da odvjetnica Nataša Pećarević nije pravna savjetnica ni suradnica udruge B.a.B.e. niti je to ikad bila – priopćili su iz B.a.B.e.

– Nadalje, ne možemo potvrditi niti opovrgnuti tvrdnju da je gđa. Lalovac zatražila pomoć od udruge B.a.B.e jer nije evidentirana imenom i prezimenom u našoj evidenciji korisnica/korisnika pravnog savjetovanja. Moguće je da nam se za pravni savjet obratila putem telefona kao anonimna osoba, kao što je i sama navela u rečenoj emisiji. U tom slučaju je pravni savjet i dobila, kao i svaka druga osoba koja nam se anonimno obrati. Sasvim je jasno da na anonimne prijave ne možemo reagirati putem medija s obzirom na to da nam nije poznat identitet osobe – dodali su. 

>> Lalovac: Navodi moje supruge potpuna su neistina, zbog djeteta neću više o tome javno pričati

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 57

DU
Deleted user
12:39 12.01.2017.

Sanji Sarnavki vjerujem kao i Savi Strpcu

Avatar juricamesko
juricamesko
12:38 12.01.2017.

kad će se oglasiti vrh Sdp i forum žena Sdp.čekamo nestrpljivo njihovu reakciju na čine ovog nasilnika.

GO
goran31
12:47 12.01.2017.

SDP-ove udruge i ostale institucije koje kontrolraju se naravno izvlače, ali snimka sve dokazuje, Lalovac je klasični iskompleksirani nasilnik. Obraća se supruzi kao da je maloumna, govori samo o svojim "brigama", a kada mu se supruga obrati, slijedi ušutkavanje, nervoza, čuje povišene tonove u svom izopačenom mozgu te naravno kreće s agresijom i divljanjem, nakon čega takvi likovi žrtvi nabijaju osjećaj krivice jer su naravno žrtve krive za cijelu dramu i nasilnikovu žutu minutu. Klasično psihičko i fizičko zlostavljanje.