HVALI LNG TERMINAL

Kohorst: Naš partner i saveznik Hrvatska preuzima ulogu lidera

Foto: Davor Puklavec/Pixsell
Kohorst: Naš partner i saveznik Hrvatska preuzima ulogu lidera
01.02.2019.
u 13:45
Veleposlanik je čestitao hrvatskoj Vladi, posebno premijeru Andreju Plenkoviću i ministru Tomislavu Ćoriću, na odobrenju za financiranje terminala na Krku
Pogledaj originalni članak

Drago mi je što naš strateški partner i saveznik preuzima pozitivnu ulogu lidera. LNG Terminal će omogućiti uvoz iz širokog raspona dobavljača, a to će natjecanje osigurati najbolje cijene plina – poručio je danas američki veleposlanik Robert Kohorst.

Veleposlanik je čestitao hrvatskoj Vladi, posebno premijeru Andreju Plenkoviću i ministru Tomislavu Ćoriću, na odobrenju za financiranje terminala na Krku.

– Ovaj je projekt investicija koja maksimizira hrvatske opcije opskrbe plinom i uvelike pridonosi diversifikaciji i sigurnosti regionalne opskrbe plinom – kaže Kohorst.

Izjava Andreja Plenkovića u Dubrovniku

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 119

DO
domagoj1492
14:14 01.02.2019.

Sramotno je Kako je USA pljunula na Hrvatsku sa onim avionima. To Hrvatska nikada ne bi napravila Americi. Hrvati ipak puno više drže do svojih partnera i prijatelja.

NE
Neonacionalist
13:51 01.02.2019.

Na djelu se poznaje partner i saveznik a ne na diplomatskim slatkorječivostima a vi ste nam jasno pokazali glede F-16 kakvi ste nam saveznici .

AS
ante_slavonac
14:22 01.02.2019.

tuku li komšije komentare,ajjajjajaa