zbog parkiranja

Napisali kaznu Dubrovčaninu, kad je vidio kako su parkirali 'kaznio' i on njih

Foto: Dubrovački dnevnik
Dubrovčanin kaznio komunalce
Foto: Dubrovački dnevnik
Dubrovčanin kaznio komunalce
04.03.2020.
u 18:41
Kazna mu ne bi bila sporna da odmah nakon toga nije on uhvatio njih u istom prekršaju, kaže Dubrovčanin
Pogledaj originalni članak

Komunalno redarstvo u Dubrovniku prije nekoliko dana napisalo je kaznu jednom Dubrovčaninu zbog nepropisnog parkiranja. Ne bi to njemu, kaže kažnjeni Dubrovčanin, bilo sporno da odmah nakon toga nije on uhvatio njih u istom prekršaju pa im je odlučio "vratiti istom mjerom".

"Prije nekoliko dana komunalni redari su mi napisali kaznu jer sam bio nepropisno parkiran. To sam prihvatio, sjeo u vozilo i prošao 100-tinjak metara kad sam ugledao njihovo vozilo parkirano na nogostupu",  ispričao je nezadovoljni vozač za Dubrovački dnevnik.

Vozilo je bilo parkirano na nogostupu u blizini robne kuće Minčeta, kaže Dubrovčanin koji je vidjevši taj prizor uzeo kaznu koju su mu napisali i ostavio ju na njihovom vozilu.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

ŠA
Šašnik
19:30 04.03.2020.

Njega će cia vrbovati zbog pameti i dobit će ovrhu jer nije na vrijeme platio,

OV
Ovozemaljski
19:26 04.03.2020.

Svaka čast, zakoni trebaju biti jednaki za sve!