PRITVOREN NASILNIK

Napali ga i iscipelarili pa mu oteli novac i mobitel

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Napali ga i iscipelarili pa mu oteli novac i mobitel
20.06.2018.
u 12:55
Udarao ga je u potiljak glave, pa je oštećeni pao na tlo. Vikao mu je: - Daj nam novce!
Pogledaj originalni članak

Mladić  (20)  pritvoren je zbog pokušaja razbojništva i pokušaja teškog ozljeđivanja. Sumnjiči ga se da je 16. lipnja 2018. u 00,50 u Rijeci, po prethodnom planu i dogovoru s još četiri nepoznate osobe fizički napao oštećenika.

Udarao ga je u potiljak glave, pa je oštećeni pao na tlo. Vikao mu je: - Daj nam novce!

Dok je ozlijeđeni muškarac ležao na tlu, prišli su mu i drugi napadači te su ga nekoliko puta udarili nogama i rukama po tijelu, zbog čega je zadobio potres mozga te nekoliko otvorenih rana vlasišta. Imao je i površinske ozljede.  

Strahujući da će ga zatući, oštećenik je svojim napadačima predao torbicu u kojoj je bio mobitel i novac. Šteta je 2500 kuna.

Nakon što je 20-godišnjak  ispitan na tužiteljstvu, oni su zatražili da mu se odredi istražni  zatvor, a sudac istrage Županijskog suda u Rijeci odredio mu je istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

SJ
Samo ja
13:26 20.06.2018.

Eh kako bi te sve narkomane trebalo zatvoriti u podrum,dobro i do srzi preplasiti,i onda na rad u kanale i ostale aktivnosti. Nikad oni nebi vise isto napravili.