INCIDENT U vukovaru

Napad na policajce: Vatrogasci šmrkovima prali krv s pločnika

Foto: bb/VLM
vukovar,policija,tučnjava,krv (1)
Foto: bb/VLM
vukovar,policija,tučnjava,krv (1)
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
policija specijalci
07.09.2013.
u 09:26
Radi se o osobama iz Osijeka, mlađe životne dobi od 19 do 24 godine, javlja policija
Pogledaj originalni članak

Tri su vukovarska policajca ozlijeđena u huliganskom napadu koji se noćas, oko 02.30 sati, dogodio u samome središtu grada, u ulici J. J. Strossmayera. Prema službenim informacijama iz PU Vukovarsko – srijemske županije do incidenta, koji je zaprepastio cijeli grad, došlo je poslije dojave građana da grupa osoba u središtu grada remeti javni red i mir bukom i vikom.

- Policijski službenici su pristupili grupi osoba i obavljajući službenu radnju legitimiranja došlo je do fizičkog napada na policijske službenike. Kriminalističkim istraživanjem obuhvaćeno je osam osoba koje su s područja grada Osijeka. Radi se o osobama mlađe životne dobi od 19 do 24 godine - rekao je glasnogovornik PU Domagoj Džigumović dodajući da se još uvijek obavlja kriminalističko istraživanje cijeloga slučaja u kojem će se utvrditi sve činjenice.

O silini napada govore i brojni tragovi krvi na mjestu napada, a koje su vatrogasci šmrkovima s vodom prali tijekom dopodneva. Informacije iz policije govore da su napadači u Vukovar došli oko ponoći, odnosno, nakon što su u Osijeku odgledali nogometnu utakmicu Hrvatske i Srbije. Odmah poslije napada huligani su se razbježali, ali su ubrzo privedeni.

Tijekom protekle noći razbijeno je i nekoliko stakala na vukovarskom kafiću Philip Morris.

>> U Vukovaru pojačane policijske snage prije nogometne utakmice

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.