Bivši ravnatelj

Nakon odlaska s HRT-a Radman pronašao novi posao. Evo čime se sada bavi!

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Goran Radman
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
Goran Radman
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Goran Radman
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Goran Radman
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Goran Radman
04.04.2016.
u 17:48
Tvrtku Nautar Radman je osnovao 2001. godine, a u fokusu se s njom našao u ožujku 2013. kada je Povjerenstvo za sprječavanje sukoba interesa pokrenulo postupak zbog činjenice da je istovremeno bio vlasnik spomenute tvrtke i glavni ravnatelj HRT-a
Pogledaj originalni članak

Nedugo nakon što je napustio mjesto glavnog ravnatelja HRT-a Goran Radman pronašao je novi posao. Na svom LinkedIn profilu Radman je objavio da trenutačno obnaša funkciju vlasnika tvrtke Nautar koja se bavi upravljanjem i strateškim savjetovanjem.  

Tvrtku, između ostalog, registriranu i za poslovno savjetovanje Radman je osnovao 2001. godine, a u fokusu se s njom našao u ožujku 2013. kada je Povjerenstvo za sprječavanje sukoba interesa pokrenulo postupak zbog činjenice da je istovremeno bio vlasnik spomenute tvrtke i glavni ravnatelj HRT-a, piše T portal

Nakon što se ispostavilo da je bio u sukobu interesa, Radman je kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 15.000 kuna, a vođenje tvrtke prebacio je na Rikarda Lumezija. Prošlu godinu tvrtka Nautar zaključila je s minusom od 131 tisuću kuna, navodi T portal. 

>>DORH-u dostavljena dokumentacija o povučenim aneksima ugovora na HRT-u

>>HRT se zadužuje za 80 milijuna kuna, Radmanova uprava tvrdila da ima 56,9 milijuna dobiti

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 58

Avatar TvojUjko
TvojUjko
18:40 04.04.2016.

Vidiš mu na faci dajedva čeka da snimi dokumentarac o JNA i Beogradu

PO
pozornik66
18:15 04.04.2016.

Savjetnik čega?, komunista

Avatar Mutavac--Udbaški--T.K.
Mutavac--Udbaški--T.K.
18:36 04.04.2016.

udbaši se potpomažu, kako vam to nije jasno