Iznenađene sestre

Nakon majčine smrti pronašle ljubavna pisma roditelja no ovo nisu željele pročitati

Foto: Getty Images
Nakon majčine smrti pronašle ljubavna pisma roditelja no ovo nisu željele pročitati
13.08.2018.
u 12:42
Misleći kako će čitati o velikoj ljubavi svojih roditelja, tugujuće sestre okupile su se, uhvatile za ruke i počele čitati pisma, ali onda je uslijedilo iznenađenje
Pogledaj originalni članak

O roditeljima neke stvari jednostavno ne želimo znati. Da je to uistinu tako, uvjerile su se sestre iz Škotske.

Nakon što im je umrla majka, sestre su pronašle stara ljubavna pisma koja je njihov otac slao majci kada je radio u Londonu tijekom 60-tih godina.

Misleći kako će čitati o velikoj ljubavi svojih roditelja, tugujuće sestre okupile su se, uhvatile za ruke i počele čitati pisma.

No već nakon prvog pisma su požalile.

– Cijela stvar bila je u vezi toga koliko mu nedostaje seks. Dalje nismo čitale – objavila je na Twitteru korisnica pod imenom Morven nakon čega je njezina objava postala pravi hit. Sakupila je gotovo 150 tisuća lajkova u samo jednom danu.

– Sigurno je lijepo znati da je bilo strasti između njih – zaključio je jedan korisnik, no žena se s njim nije složila.

– Znali smo da su mama i tata zaljubljeni, no vidjeti zapisane seksualne položaje koje je mama izvodila na tati drugi je par rukava – odgovorila mu je ona.

>> Misteriozni ljudi - tko su zelena djeca, svjedokinja Kennedyjeva ubojstva...

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

AN
anp
13:10 13.08.2018.

E karolina, karolina , procitaj svoj clanak, razmisli malo sto pises, nisi valda fakultet zavrsila za takve gluposti.....

DE
deda1234
13:05 13.08.2018.

E da nisu nebi ni vas bilo

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
15:23 13.08.2018.

seke se zgražaju kao ona starija Splićanka, koja je morala pola sata gledati dvoje mladih u pola tri, kako se seksaju.