TENKOVI I TRANSPORTERI

VIDEO Ukrajinci objavili snimku: Pogledajte kako su uništili rusku kontrolnu točku s opremom

Foto: Ministarstvo unutarnjih poslova Ukrajine
Foto: VALENTYN OGIRENKO/REUTERS
A view shows residential buildings destroyed during Russia’s invasion of Ukraine in Irpin
Foto: Alexander Ermochenko/REUTERS
A view shows a damaged residential building in Mariupol
30.04.2022.
u 09:44
U najnovijem napadu izvijestili su kako je uništeno više od 30 jedinica opreme, od čega su polovica tenkovi te oklopni transporteri
Pogledaj originalni članak

Ukrajinsko ministastvo unutanjih poslova objavilo je kako su u novim napadima uspjeli uništiti kontrolnu točku te vojnu opremu Rusije u pravcu Izima, a objavljen je i video.

Ukrajinska je vojska imala više uspješno provedenih operacija od početka invazije, a među njima je i uništenje ruske krstarice Moskva na Crnom moru. 

U najnovijem napadu izvijestili su kako je uništeno više od 30 jedinica opreme, od čega su polovica tenkovi te oklopni transporteri.

- Skupina vojnika specijalnih snaga Nacionalne garde Ukrajine, koja je provodila izviđanje u jednom od područja Izima, pronašla je mnoge jedinice opreme, kontrolnu točku i mjesto boravka neprijateljskog osoblja - napisali su. 

- U Oružane snage brzo su stigli izvidnici koji su na njih zapucali jakom i ciljanom topničkom vatrom. Da bi se neprijatelj još bolje "pekao", stražari su vatrom radili prilagodbe - dodali su.

Situaciju u Ukrajini možete pratiti iz minute u minutu OVDJE.

>> VIDEO Ukrajinke na Kosovu uče kako razminirati i pomoći domovini: "Ogromna je potražnja za pirotehničarima, treba ih obučiti, da se mogu vratiti u Ukrajinu"

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 14

Avatar horuk
horuk
10:29 30.04.2022.

Bravo Slava Ukrajini!

Avatar Payback
Payback
09:56 30.04.2022.

Bravo Ukrajinci! Goni Bandu van.za slobodu protiv imperija zla

RE
realisticki
16:33 30.04.2022.

Današnjom mogučnosti fotografiranja su neograničene, pa me zanima zašto su dokazne fotografije često neoštre. Gdje je kraj propagandi, i kada ćemo vidjeti autentične snimke ovakvih uspijeha Ukrajinaca?