Povjerljiva točka

Na zatvorenoj sjednici Vlada se očitovala na zahtjev DORH-a

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Na zatvorenoj sjednici Vlada se očitovala na zahtjev DORH-a
17.10.2018.
u 22:14
Vlada se očitovala na zahtjev Državnog odvjetništva Republike Hrvatske, a Služba za odnose s javnošću napominje da je ta točka označena stupnjem tajnosti "povjerljivo" te se ne može objaviti
Pogledaj originalni članak

Na zatvorenom dijelu sjednice održane u srijedu, Vlada je usvojila Izvješće o stanju iskorištenosti sredstava iz Europskih i strukturnih fondova te Pregled zakonskih prijedloga iz Plana zakonodavnih aktivnosti za 2018. godinu, priopćeno je iz Vlade.

Zbog odlaska na novu dužnost, razriješen je dosadašnji ovlašteni predstavnik Republike Hrvatske u Zajedničkom odboru za sukcesiju diplomatsko-konzularne imovine bivše SFRJ mr. sc. Amir Muharemi. Novim ovlaštenim predstavnikom u tom Zajedničkom odboru, imenovan je Petar Uzorinac, stoji u priopćenju Službe za odnose s jvnošću.

Vlada je razriješila dosadašnjega člana Upravnoga vijeća Hrvatskog registra brodova Joška Nikolića i za novoga člana imenovala Sinišu Orlića, kao predstavnika Ministarstva mora, prometa i infrastrukture.

Vlada se očitovala na zahtjev Državnog odvjetništva Republike Hrvatske, a Služba za odnose s javnošću napominje da je ta točka označena stupnjem tajnosti "povjerljivo" te se ne može objaviti.

Na sjednici je Vlada utvrdila stajališta za sastanke Europskoga vijeća 17. te 18. listopada; riječ je o pregovaračkim pozicijama, koje se također ne objavljuju.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 14

DO
doktorica
08:42 18.10.2018.

zatvorena vlada?!

DU
Deleted user
23:07 17.10.2018.

Na zatvorenom dijelu sjednice Anemicus Muljatikus je uređivao svoje ODNOSE s Junkerom.

AE
Aedes2017
08:23 18.10.2018.

Da.Umjesto zatvorena sjadnica,puno normalnije I za sve nas Hrvate humanije. : ZATVORENA VLADA ..krimosa,debila I sifilitičara ! Da,dočekati ćemo I taj blagdan !