PEDANTNA ZAPLJENA

Na odmorištu 'pao' s 0,23 grama trave, ali ipak nije rekorder

Foto: Oliver Berg/DPA/PIXSELL
Na odmorištu 'pao' s 0,23 grama trave, ali ipak nije rekorder
12.09.2019.
u 09:33
Sud mu je odredio kaznu ispod zakonskog minimuma, oduzeo mu zabranjenu opojnu drogu i naložio mu plaćanje sudskih troškova od 150 kuna
Pogledaj originalni članak

Nakon Zaprešićanina koji je na odmorištu u Draganiću "pao" s 0,1 gramom marihuane, na istom odmorištu sada su policajci uhvatili Riječanina kojem su pronašli 0,23 grama trave.

Sud je vozaču odredio 3000 kuna kazne, piše KAportal. Vozač je priznao krivnju, ali se pravdao da drogu nije htio osobno konzumirati, već da je prijatelju činio uslugu te mu je vozio tzv. drobilicu, na kojoj je zaostalo nešto malo “trave”. Zato je molio sud da mu odredi blagu novčanu kaznu, jer nikada prije nije kažnjavan zbog tog ili sličnih prekršaja.

Sud mu je doista odredio kaznu ispod zakonskog minimuma, oduzeo mu zabranjenu opojnu drogu i naložio mu plaćanje sudskih troškova od 150 kuna.

VIDEO Policijski pas Maša otkrila drogu u vozilu:

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

ZB
Zbegecani
11:49 12.09.2019.

Tako treba, hvatajte te drogoše, da ga nisu uhvatili tko zna koliko bi naše djece to uguralo u venu. Pa tu ima najmanje za 10 fiksanja.