u uvali Stiniva

Na Hvaru preminula žena, stradala prilikom skoka u more

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL/Ilustracija
Na Hvaru preminula žena, stradala prilikom skoka u more
17.07.2022.
u 16:48
Na mjesto događaja odmah je upućena ophodnja Policijske postaje Hvar, zatražen je dolazak mrtvozornika koji će pregledati tijelo, te će se obaviti očevid, navode iz policije
Pogledaj originalni članak

U moru u uvali Stiniva, na području otoka Hvara, nađeno je tijelo ženske osobe, izvijestila je policija. Kako navode, informaciju su zaprimili oko 14.45 sati od djelatnika hitne medicinske pomoći. 

Na mjesto događaja odmah je upućena ophodnja Policijske postaje Hvar, zatražen je dolazak mrtvozornika koji će pregledati tijelo te će se obaviti očevid.

Prema prvim informacijama, u događaju nema elemenata kaznenog djela. Radi se najvjerojatnije od nesretnom slučaju i stradavanju prilikom skoka u more, dodaju iz policije. 

VIDEO Supružnici dobili zatvorske kazne: Napala ga batom za meso, on njoj bacio mobitel kroz prozor

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

TO
TORQUEMADA
06:07 18.07.2022.

Stiniva je i uvala na Korčuli, blizu Vele Luke. Toponimi se ponavljaju, čudim se da to ljudi koji putuju to već nisu zamijetili.

Avatar Cohen
Cohen
21:30 17.07.2022.

Koja blamaža! Stiniva je uvala na otoku Visu, a ne Hvaru.

JA
Jagoda
17:39 17.07.2022.

pa da, ne zove se uvala badava "Stiniva"