Nakon uhićenja

Na Facebooku kreiraju grupe podrške: Zagreb bez Bandića neće biti isti...

Foto: Screenshot Facebook
Milan Bandić
Foto: Pixsell
boris johnson, milan bandić
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
milan bandić
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
Milan Bandić
20.10.2014.
u 00:47
Grupa je kreirana nedugo nakon što je u medijima odjeknula vijest o uhićenju, a u četiri sata objavljeno je više postova podrške prvom čovjeku metropole
Pogledaj originalni članak

Korisnici Facebooka kreirali su grupe za podršku uhićenom zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću naziva: Podrška Milanu Bandiću.

"Jedini čovjek koji je dao puno za naše invalide i za našu djecu! Čovjek koji je bio na dužnosti za svoj grad od 0-24! Zagreb bez Bandića neće biti isti...", napisao je jedan od korisnika u grupi "MILAN BANDIĆ-podrska nasem gradonacelniku". U objavama korisnici navode kako je Bandić uhićen zbog predizborne kampanje i kako bi se skrenula pozornost sa suđenja Josipu Perkoviću i Zdravku Mustaču.

Podsjetimo, Milan Bandić, Slobodan Ljubičić Kikaš i Petar Pripuz uhićeni su poslijepodne oko 17 sati u Zagrebu. Ravnateljstvo policije i PNUSKOK pod koordinacijom tužiteljstva i USKOK-a više su mjeseci provodili istragu koja je danas okončana.

 
 

Grupe su kreirane nedugo nakon što je u medijima odjeknula vijest o uhićenju, a u četiri sata objavljeno je više postova podrške prvom čovjeku metropole.

>>Uhićeni Milan Bandić, Slobodan Ljubičić i Petar Pripuz, pretresi stanova u tijeku

>>Bez obzira kako ovaj slučaj završi, politička karijera Milana Bandića večeras je završila

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 44

Avatar Idler 3
Idler 3
00:55 20.10.2014.

Onim dobronamjerno-naivnim štovateljima bi kratko poručil - vrlo brzo bute vidli kolko vas je zapraf lagal i kolko vam uopće nebu nedostajal !!! Onim drugim štovateljima nebum poručival ništ.

Avatar NikadRobom
NikadRobom
06:15 20.10.2014.

Dokaz koliko je hrvatski narod priprost je cinjenica da mnogi komentari kazu " krao je, ali je dao"!?!?!?! Pa draga nacijo,posto ste toliko zdusno birali da idemo u EU,sad se pomirite sa cinjenicom da je lopov lopov.Ako Vam je drag sekret od 80 000 Kn/m2 onda lijepo izvolite,dobar tek Vam zelim.

SE
sekator2
01:09 20.10.2014.

Ovo je štokholomski sindrom.