KOD PELJEŠCA

Na dnu mora pronašli misterioznu škrinju, čim je otvorili uslijedili su šok i suze

Foto: Hrvoje Jelavic/Pixsell
Na dnu mora pronašli misterioznu škrinju, čim je otvorili uslijedili su šok i suze
20.08.2019.
u 18:03
Jedno obično ronjenje pretvorilo se u romantičnu, filmsku priču...
Pogledaj originalni članak

Iva Sabljo,sretnica je iz Koprivnice koja je ljetos prilikom ronjenja na dnu mora kod Pelješca pronašla misterioznu škrinju.

Barem se tako činila na prvi pogled. Riječ je, naime, o romantičnoj gesti njezinog dečka, sada zaručnika, Alena koji je pola sata prije njihovog ronjenja poslao prijatelja da prvo potopi tu škrinju i zatim pazi na nju dok ne stignu tamo. Ona je u sebi skrivala zaručnički prsten i, naravno, šampanjac za proslavu uspješne prosidbe, piše epodravina.hr.

– Alen ju je krenuo uzeti, no ja sam mu mahala da pusti sada škrinju, da mora misliti na disanje. Možda bih i odmah shvatila o čemu je riječ da nisam bila toliko usredotočena na svoje prvo ronjenje pa nisam ništa naslućivala – prisjetila se Iva. 

Kad su izronili zajedno sa škrinjom, uslijedio je pozitivan šok i iznenađenje.

– Tamo je stajao prsten, šampanjac i čaše. Kad sam shvatila što se događa, odmah su mi krenule suze radosnice u potocima – dodaje Sabljo za epodravinu.hr.

Iza cijele priča je još romantičnija pozadina i mjeseci uloženog truda. Tu je škrinju napravio Alenov otac od starih crkvenih vrata te je bila potopljena kod njegovog prijatelja u uzgajalištu dagnji da cijeli insceniran događaj izgleda autentično.

– Nije što je moj, ali baš je lijepo sve osmislio- rekla je Sabljo za epodravinu.hr.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 20

Avatar AligatorXO
AligatorXO
18:23 20.08.2019.

E moj prijatelju, sjeti se ovog za jedno pet do deset godina.

JJ
janica_jadnica
11:06 21.08.2019.

E moj baja, sa zenom ces postat milioner, samo ako si do sada bio milijarder.

FI
Fijaker13
20:03 20.08.2019.

Lijepo. Jako. Ako je “DA” bio odgovor za bilo koju nacin prosidbe onda je ovo pun pogodak. Sretno :)