napadi na turiste

Na Bačvicama pronašli teško ozlijeđenog Norvežanina

Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
Na Bačvicama pronašli teško ozlijeđenog Norvežanina
22.07.2010.
u 12:02
Sumnja se da je ozlijeđen u noćnom klubu u kojem je, prema prvim saznanjima, u alkoholiziranom stanju ometao posjetitelje i odakle je izbačen.
Pogledaj originalni članak

SPLIT  - Norvežanin, Ove H., star 21 godinu pronađen je u besvjesnom i alkoholiziranom stanju, u četvrtak oko tri sata, u splitskoj uvali Bačvice. Prevezli su ga u Klinički bolnički centar Split gdje su mu konstatirane teške tjelesne ozljede. Na odjelu je neurokirurgije.

Sumnja se da je ozljede zadobio kada su ga izbacili iz noćnog kluba u kojem je, prema prvim saznanjima, pijan ometao posjetitelje. Jednu osobu policija je privela u

Drugu postaju na obavijesni razgovor.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

Avatar commentator
commentator
18:31 22.07.2010.

Nem\'žeš ti norvežanine, još budi sretan da ti mafi-joži iz nođnog kluba nisu ponudili betonske peraje.

AC
<acide>
11:26 23.07.2010.

Vlada njegove zemlje je upozoravala turiste šta ih čeka ako odu u Hr , pametnom je dovoljno reći jednom tako da je sam kriv, sledeće godine nek ponovi isto !

OB
-obrisani-
14:18 22.07.2010.

Norveški komunist,fujj,bljuv