dobio zabranu prilaska

Optužuje punca za bizaran strah: 'Ta prokleta perika'

Foto: Facebook
Foto: Warner Bros
21.12.2017.
u 13:26
Rekao je da je ismijavanje njegovog straha pogoršalo odnos s puncem i požalio se da ga punac maltretira otkad je oženio njegovu kćer.
Pogledaj originalni članak

Odnosi s roditeljima bračnog partnera znaju biti problematični, a 36-godišnji Mazen Dayem podigao je to na sasvim novu razinu. 

Naime, Mazen pati od samoproglašene fobije od Tasmanijske zvijeri - lika iz crtića, a svog punca optužuje da ga plaši svojim tupeom koji Mazena podsjeća upravo na njemu strašan crtani lik. 

Njihova svađa traje od 2013. godine kada se verbalni okršaj pretvorio u fizički, a Mazen je tada zadobio frakturu lubanje. Dayem ga je tužio, a 62-godišnji Yunes Doleh dobio je zabranu prilaska. 

Incident 'napada tupeom' dogodio se prošlog mjeseca na jednom sprovodu čime je 62-godišnji punac prekršio zabranu prilaska, nakon čega je uhićen. 'Ušao je dok sam ja već bio unutra, skinuo svoju periku i počeo mahati rukama. To je moj veliki strah, ta prokleta perika... on i njegova kosa podsjećaju me na kosu Tasmanijske zvijeri', ispričao je Mazen i dodao da sada ima veliki strah od perika te da ima noćne more, piše Daily Mail

Rekao je da je ismijavanje njegovog straha pogoršalo odnos s puncem i požalio se da ga punac maltretira otkad je oženio njegovu kćer. Otkrio je i da ima taj strah od kada je bio dječak. 

Mazenov punac sada se tereti za kazneno djelo, no odvjetnik je uvjeren da će slučaj biti odbačen jer njegov klijent nije učinio ništa loše. 

Pogledajte i galeriju: Fotografije koje su nas nasmijale, ali i šokirale. Najveći hit dolazi iz Zagreba!

Mnoge šokantne ili smiješne fotografije objavljene na društvenim mrežama u kratkom roku postanu viralne zahvaljujući brojnim lajkovima i komentarima. Upravo neke od tih mi vam donosimo u našem pregledu.
Foto: Facebook/Dnevna doza prosječnog Dalmatinca
Foto: Facebook/Dnevna doza prosječnog Dalmatinca
Foto: Facebook/Dnevna doza prosječnog Dalmatinca
Pismo
Foto: Čitatelj
Registracija
Foto: čitatelj večernjeg lista Karlo Luka
policija
Foto: Facebook
Fotografija udarenog automobila
Foto: Facebook
Poruka na fejsu
Foto: Facebook
parkiranje
Foto: Facebook/Vatrogasci - Oni su naši heroji
vatrogasci
Foto: Facebook
poruka
Foto: Michel Klooster
vjenčanje
Foto: Faceebook
Fejs fotka 2
Foto: Facebook
Kayla Marlowe, bong
Foto: Reddit
beba s bijelom kosom
Foto: Asia Wire
Parichat Chatsri
Poruke
Poruke
Poruke
Foto: Imgur
nudist
Foto: Facebook
Charisha Raylee Gobin
Foto: Twitter
Selfie
Foto: Screenshot
Slika ultrazvuka
Foto: Twitter
Remy Altuna
Foto: Snapchat
tetovaža
Foto: Facebook
Molly Lensing
Foto: Facebook
Alex McDaniel
Foto: Twitter
Georgine Jarvis
Foto: Monica Carvalho
Mladenka Danielly Katsue

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.