prvi sastanak sa zaposlenicima

Musk nagovijestio otkaze ako preuzme Twitter: 'Tvrtka se mora oporaviti'

Foto: DADO RUVIC/REUTERS
Illustration shows Elon Musk twitter account and Twitter logo
Foto: JOE SKIPPER/REUTERS
FILE PHOTO: Elon Musk looks at his mobile phone during a post-launch news conference to discuss the SpaceX Crew Dragon astronaut capsule in-flight abort test at the Kennedy Space Center
Foto: DADO RUVIC/REUTERS
FILE PHOTO: Illustration shows Elon Musk image on smartphone and printed Twitter logos
17.06.2022.
u 11:43
U videopozivu sa zaposlenicima Twittera, Musk je rekao da će otpuštanja na Twitteru ovisiti o financijskoj situaciji tvrtke
Pogledaj originalni članak

Multimilijarder Elon Musk je na sastanku sa zaposlenicima Twittera nagovijestio potencijalno smanjenje radnih mjesta ako njegova ponuda za preuzimanje te društvene mreže od 44 milijarde dolara bude uspješna.

U videopozivu sa zaposlenicima Twittera, Musk je rekao da će otpuštanja na Twitteru ovisiti o financijskoj situaciji tvrtke, prenosi BBC

- Tvrtka se mora oporaviti. Trenutno troškovi premašuju prihod - rekao je. Međutim, istaknuo je da svatko tko značajno doprinosi nema razloga za brigu. Dodao je i da preferira rad iz ureda.

Nije dao novosti o raspravama o preuzimanju, a zaposlenici Twittera otišli su na interni komunikacijski kanal kako bi izrazili svoje razočarenje zbog njegovih stavova o poslovanju i naknadama zaposlenicima.

Musk, koji je šef proizvođača električnih vozila Tesle i raketne tvrtke SpaceX, također je razgovarao o mogućnosti života izvan Zemlje, iako je rekao da nije vidio "stvarne dokaze za izvanzemaljce".

- Možemo li otputovati u druge zvjezdane sustave i vidjeti postoje li izvanzemaljske civilizacije? - upitao je dodajući da bi platforma mogla pomoći "civilizaciji i svijesti".

Ranije ovog mjeseca, Musk je zaprijetio da će odustati od ponude za preuzimanje i optužio Twitter za "ometanje" njegovih zahtjeva da sazna više o svojoj korisničkoj bazi. Naime, rekao je može odustati od posla ako mu se ne daju podaci o lažnim računima.

VIDEO Objavljena lista zemalja čije će kompanije najviše pogoditi rat u Ukrajini. Evo na kojem je mjestu Hrvatska

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.