U Zadru

Muškarac brutalno pretukao 18-godišnju djevojku

Foto: Davor Puklavec/pixsell
Foto: Davor Puklavec/pixsell
Foto: Davor Puklavec/pixsell
18.06.2018.
u 16:31
Očevidci tvrde kako joj je glavom lupao u umivaonik i udarao je šakama. Ubrzo se dao u bijeg, a ozlijeđenu djevojku je odvezla Hitna.
Pogledaj originalni članak

D.K. (31) iz Zadra brutalno je pretukao 18-godišnju djevojku u srijedu navečer u jednom kafiću u Zadru i zadržan je u istražnom zatvoru, pišu 24sata.

Neslužbeno doznaju da je D.K. djevojku vidio u društvu nepoznatog muškarca i zatim ju je pratio do kafića u kojem je radi. U trenutku kad je krenula prema toaletu D.K. je otišao za njom i brutalno ju je napao. Očevidci tvrde kako joj je glavom lupao u umivaonik i udarao je šakama. Ubrzo se dao u bijeg, a ozlijeđenu djevojku je odvezla Hitna.

- Djevojka je noć provela u bolnici i konstatirane su joj teške tjelesne ozljede lica. Napadača smo u četvrtak ujutro pronašli. Obrađen je zbog sumnje da je nanio teške tjelesne ozljede te da joj je prijetio. Sudac mu je odredio mjesec dana istražnog zatvora - rekao je za 24sata  Elis Žodan, policijski glasnogovornik.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 25

DU
Deleted user
16:45 18.06.2018.

Drugi put neka je ne pretuče brutalno, nego slatko ili simpatično pa neće imati problema. Kakav mulac moraš biti da staviš ispred pretukao djevojku "brutalno". Pa nije ju valjda prekrasno pretukao?!?!?!?!

DU
Deleted user
17:42 18.06.2018.

Cuj, muskarac?! Kakav je to muskarac? Sto nije pretukao mene, nabijem ga na onu stvar!

0
0
19:12 18.06.2018.

Evo sad vidimo da konvencija koju je izglasala crvena bagra ne štiti , i ne preventira nasilje nad ženama