NEMA TRAGOVA NASILJA

Dvije mrtve žene pronađene na području Sesveta: Jedno tijelo bilo na poljskom putu, drugo u dvorištu

Foto: Dino Stanin/PIXSELL
Dvije mrtve žene pronađene na području Sesveta: Jedno tijelo bilo na poljskom putu, drugo u dvorištu
19.09.2021.
u 13:47
U policiji kažu da na tijelu nisu nađene ozljede koje bi upućivale da je smrt nastupila kao posljedica kaznenog djela
Pogledaj originalni članak

Zagrebačka policija je izvijestila o pronalasku tijela dviju žena na području Sesveta. U oba slučaja nisu utvrđene ozljede koje bi upućivale na nasilnu smrt.

Žena (57) nađena je mrtva u subotu u 14.35. Kako je priopćila zagrebačka policija njezino tijelo nađeno je na poljskoj stazi na Planini Gornjoj, Vrski put.

Nije priopćeno tko je tijelo našao ni pozvao policiju, no u policiji kažu da na tijelu nisu nađene ozljede koje bi upućivale da je smrt nastupila kao posljedica kaznenog djela. Tijelo je nakon očevida prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku radi obdukcije.

Istog dana oko 18 sati u Sesvetama na Kobiljačkoj cesti, u dvorištu je pronađeno tijelo 76-godišnjakinje. Kako je izvijestila zagrebačka policija, na tijelu nisu uočene ozljede koje bi upućivale na činjenicu da je smrt nastupila kao posljedica kaznenog djela, dok je tijelo prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

>> Pogledajte i ovaj video: Mrtav muškarac nađen u tramvaju, na tijelu ima tragova nasilja

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 14

KA
kažemja
15:27 19.09.2021.

Kako mogu znati jesu li preminule od ozljeda ili ne, prije obdukcije? Mogu imati i unutarnje ozljede.

OC
OCB
14:33 19.09.2021.

Počelo je. Naime, obje su bile cijepljene🤔

Avatar Malazan
Malazan
16:40 19.09.2021.

Pripiši covidu, brže bolje uvrsti u statistiku i veselo objavi kako bi bile žive da su se cjepile 😏