Korisne aktivnosti

Mobilni tim Dječjeg sela Ladimirevci pomaže djeci Cvelferije

Foto: Daniel Kasap/Pixsell
Mobilni tim Dječjeg sela Ladimirevci pomaže djeci Cvelferije
24.10.2014.
u 08:35
Njihovi roditelji preopterećeni i umorni od bitke za svakodnevicu
Pogledaj originalni članak

Mobilni tim SOS Dječjeg sela Ladimirevci kojega čini sedmero zaposlenih, od lipnja svakodnevno provode aktivnosti s djecom i pružaju psihološku i svaku drugu potporu kroz savjetovalište u mjestima županjske Posavine pogođenih svibanjskom poplavom. Kroz program Pomažemo djeci i obiteljima vratiti siguran dom, kojemu je cilj omogućavanje zdravog razvoja djeteta u obiteljskom okruženju, članovi mobilnog tima, nastoje djecu kroz igru i zabavu odvojiti od problema s kojim se nose njihovi roditelji sanirajući posljedice poplave.

- Njihovi roditelji preopterećeni i umorni od bitke za svakodnevicu zbog čega nekako gube mogućnost baviti se djecom. I tu nastupamo mi. Želja nam je da djeca i u ovakvim okolnostima imaju sigurno mjesto gdje se mogu poigrati, dobiti pažnju, napisati zadaću, provesti slobodno vrijeme - kaže Gordana Daniel (na slici), direktorica razvoja nacionalnih programa SOS Dječjeg sela Hrvatska dodajući kako će mobilni tim narednih 18 mjeseci biti stacioniran u knjižnici u Drenovcima gdje će jednom tjedno organizirati radionice i igraonice za djecu.

>> Žar ptica darovala predstavu mališanima Gunje, Rajeva Sela i P. Podgajaca

>> Zbog četvrte u nizu poplave djecu nisu mogli poslati ni u školu

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.