OKUPLJANJE

Mladifest po uzoru na Međugorje

Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
Međugorje
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
Međugorje
21.06.2019.
u 09:18
Bit će predstavljena knjiga „Međugorje – prvih sedam dana“
Pogledaj originalni članak

U župi Viduševac pokraj Petrinje od petka do nedjelje okupit će se tisuće mladih na 1. Mladifestu Hrvatska, koji je na inicijativu Marijine legije iz Petrinje i viduševačkog župnika vlč. Marijana Štingla organizirana po uzoru na Mladifest iz Međugorja.

Tako će se u tri dana mladi okupljati na cjelodnevnim katehezama, predavanjima i svjedočanstvima te navečer na molitvi krunice, euharistiji i euharistijskom klanjanju. Sudjelovat će i poznati svećenici poput p. Ike Mandurića, don Damira Stojića, a nedjeljnu misu predvodit će sisački biskup mons. Vlado Košić, jer je 1. Mladifest Hrvatska ujedno i biskupijski dan mladih. Pretpremijerno će biti predstavljena i knjiga „Međugorje – prvih sedam dana“, koja će se moći nabaviti u ponedjeljak 24. lipnja uz Večernji list.    

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.