uhvaćen u laži

Mladić lažno prijavio da su ga okrali i ostavili u šumi

Foto: Arhiva VL
Mladić lažno prijavio da su ga okrali i ostavili u šumi
21.12.2010.
u 10:05
Prijavio je da se sastao s dvjema osobama kod Tara u Istri radi prodaje sekundarnih sirovina i da su ga oni opljačkali.
Pogledaj originalni članak

Porečka je policija utvrdila osnovanu sumnju da je 27-godišnjak iz Sesveta lažno prijavio kazneno djelo. Mladića se, naime, sumnjiči da je 30. studenoga prijavio da se s dvjema osobama sastao kod Tara radi prodaje sekundarnih sirovina. Kazao je da je s njima otišao  do Lanterne, gdje je do njih došla treća osoba s kombijem bez registracija te su ga uz prijetnju oružjem smjestili u zatvoreni dio vozila. Trojica nepoznatih počinitelja, tvrdio je tada,  uzela su su mu novac i mobitel te ga odvezla do Tićana i ostavila u šumi.

>>Umjesto dogovorene kupoprodaje, okrali ga i ostavili ga u šumi

Policija je u istrazi utvrdila  da je 27-godišnjak  30. studenoga sakrio svoj kombi,izmislio razbojništvo te ga lažno prijavio.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DU
Deleted user
10:52 21.12.2010.

Ciganjska posla.

OB
-obrisani-
11:59 21.12.2010.

A ja mislio da je to bio Ratko Mladić...