Pucnjava

Mladić (29) u splitsku bolnicu došao s prostrijelnom ranom

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Mladić (29) u splitsku bolnicu došao s prostrijelnom ranom
18.08.2019.
u 09:48
Policija utvrđuje sve okolnosti ovog slučaja i istraživanje je u tijeku.
Pogledaj originalni članak

Muškarac (29), javio se u nedjelju oko 5.30 sati na Hitan prijem splitske bolnice i zatražio pomoć zbog prostrijelne rane ruke, izvijestila je policijska postaja Kaštela. 

Da se radi o Josipu B. koji je ustrijeljen metkom u nadlakticu, neslužbeno doznaje Slobodna Dalmacija. Za sada ranjeni muškarac nije iznio nikakve pojedinosti događaja, no prema prvim informacijama propucan je na predjelu Labinske Drage. Navodno je bio u vozilu kada je na njega pucano iz vatrenog oružja.

Policija utvrđuje sve okolnosti ovog slučaja i istraživanje je u tijeku.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

IT
I-To
10:44 18.08.2019.

Postali smo sramotan narod a tako se i vani govori i piše a hoćemo da smo turistička zemlja.

BO
borcanac
21:17 18.08.2019.

Pokusaj samoubistva iz zasjede