PRIVEDEN U SISKU

Mladić (21) se zabio autom u 45-godišnjaka i zatim pucao u njega

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Mladić (21) se zabio autom u 45-godišnjaka i zatim pucao u njega
08.02.2021.
u 12:21
Obavljena je pretraga doma osumnjičenog te je pronađena užlijebljena cijev i 1446 komada raznog streljiva
Pogledaj originalni članak

Zbog teškog ubojstva u pokušaju, počinjenog na štetu 45-godišnjeg muškarca, policijski službenici Policijske uprave sisačko-moslavačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom.

Naime, osumnjičeni se u petak, 5. veljače oko 17 sati u mjestu Sela na sisačkom području osobnim vozilom zabio u vozilo kojim je upravljao 45-godišnjak. Potom je izašao iz vozila i iz pištolja ispalio hitac prema 45-godišnjaku.

U sklopu kriminalističkog istraživanja pištolj je oduzet, a po nalogu suda kod osumnjičenog je obavljena pretraga doma i drugih prostorija u mjestu Letovanić te je pronađena užlijebljena cijev i 1446 komada raznog streljiva.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, osumnjičeni je uz kaznenu prijavu zbog počinjenih kaznenih djela teškog ubojstva u pokušaju i nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

Avatar Kordunusrcu.
Kordunusrcu.
12:49 08.02.2021.

Nema imena,nema prezimena,znaci da mu je babo clan neke mocne partije!

Avatar NeNormalan
NeNormalan
12:55 08.02.2021.

užljebljena cijev i nije prekršaj, može se eventualno iskoristiti za puhaljku

Avatar Pleše.S.Vukovima
Pleše.S.Vukovima
17:41 09.02.2021.

Sve se više puca..