uhvaćen kod Čazme

Mladić (18) u BMW-u skoro zgazio policajca, morali su pucati da ga zaustave

Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
Prometna nesreća između motora i osobnog vozila u Ulici Donje Svetice
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
Prometna nesreća između motora i osobnog vozila u Ulici Donje Svetice
29.09.2022.
u 11:54
U trenutku približavanja vozila osumnjičenog jasno je prema njemu usmjerio stop palicu, međutim, 18-godišnjak se vozilom nastavio kretati prema policijskom službeniku koji je skočio u stranu kako bi izbjegao nalet vozila i ozljeđivanje.
Pogledaj originalni članak

Jučer oko 22 sata pripadnici PU Ivanić Grad morali su upotrijebiti vatreno oružje kako bi zaustavili vozača BMW-a koji nije poštovao brojna upozorenja da zaustavi vozilo. U incidentu nitko nije stradao.

Naime, jučer, 28. rujna, oko 22 sata u Ivanić Gradu, Križ, Rečica Kriška u Kriškoj ulici, 18-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke BMW zagrebačkih registarskih oznaka te se nije zaustavio na naredbe koje su mu prethodno izdali policijski službenici koji su zaprimili dojave da osumnjičeni na području Ivanić Grada upravlja osobnim vozilom bez položenog vozačkog ispita.

Tada je u Kriškoj ulici kod kućnog broja 32 policijski službenik zaustavio službeno policijsko vozilo na kojemu je upalio svjetlosne signale te je izašao iz njega u namjeri zaustavljanja vozila kojim je osumnjičeni upravljao. U trenutku približavanja vozila osumnjičenog jasno je prema njemu usmjerio stop palicu, međutim, 18-godišnjak se vozilom nastavio kretati prema policijskom službeniku koji je skočio u stranu kako bi izbjegao nalet vozila i ozljeđivanje.

Nedugo potom, policijski službenici iz Ivanić Grada na području Čazme su zaustavili osumnjičenog te ga uz uporabu sredstava prisile uhitili. Tijekom događaja uporabljeno je vatreno oružje, no nitko nije ozlijeđen. Kriminalističko istraživanje je u tijeku, izvještava PU zagrebačka.

VIDEO: Stručnjaci objasnili: 'Kad su u struji, ovi uređaji najviše troše; čak i ako nisu upaljeni'

 

 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.