Pokušaj ubojstva

Mladić (18) šetao se Zadrom pa ga nožem ubo muškarac

Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
Mladić (18) šetao se Zadrom pa ga nožem ubo muškarac
23.07.2018.
u 09:08
U Ulici Krešimira Ćosića u Zadru nepoznata osoba teško je ozlijedila 18-godišnjaka
Pogledaj originalni članak

U Zadru se u noći sa subote na nedjelju dogodio pokušaj ubojstva.

- Zaprimljena je dojava da je u Ulici Krešimira Ćosića u Zadru, nepoznata osoba teško ozlijedila 18-godišnjaka. Prema raspoloživim informacijama, 18-godišnjak se u društvu 20 godišnjaka oko jedan sat u noći kretao ulicom, gdje su ih verbalno napale dvije nepoznate muške osobe. Kada su im ova dvojica prišla, nepoznata muška osoba je nožem teško ozlijedila 18-godišnjaka. U tijeku je kriminalističko istraživanje povodom ubojstva u pokušaju na štetu 18-godišnjaka, kako bi se utvrdile sve okolnosti događaja - istakli su iz zadarske policije.

Neslužbeno smo doznali da se obračun dogodio u parku kod srednje škole. Dvojcu napadnutih mladića su prišla dvojica mladića i nakon verbalnog prepucavanja jedan je izvadio nož i zario ga 18-godišnjaku u prsa. Potom je pobjegao. - Teško ozlijeđeni 18-godišnjak je hospitaliziran u zadarskoj bolnici odakle su o napadu i izvijestili policiju.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

BO
boskovic
20:07 25.07.2018.

Zemlja mira i blagostanja zemlja bogom blagoslovljena usta se svakodnevno uvjeravanmo

MO
modovisisajteMaraschino
09:29 23.07.2018.

"ušetao" na njegovo područje