UŽAS U ROGOTINU

Mladića kod Ploča ubili sjekirom, a susjedi ogorčeni: Svi znamo za njih, bilo je pitanje vremena'

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
Rogotin: 29-godišnjak ubijen u obiteljskoj kući, dva muškarca uhićena
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
Rogotin: 29-godišnjak ubijen u obiteljskoj kući, dva muškarca uhićena
18.09.2020.
u 22:21
Jedan od napadača uhićen je odmah, dok je drugi priveden u petak ujutro. Stravični slučaj zaprepastio je mještane malog mjesta.
Pogledaj originalni članak

U obiteljskoj kući u Rogotinu u četvrtak navečer ubijen je 29-godišnjak, a dvojica muškarca koje policija dovode u vezu s time su uhićena i nalaze se u Policijskoj postaji Ploče na kriminalističkom istraživanju, priopćila je policija. 

Kako neslužbeno doznaje 24sata, ubijenom muškarcu rasjekli su glavu sjekirom. Prvoosumnjičeni za ubojstvo ubijenog 29-godišnjaka je 40-godišnji Lovre Š. koji je navodno prvo priznao zločin, potom je povukao priznanje. 

Jedan od napadača uhićen je odmah, dok je drugi priveden u petak ujutro. Stravični slučaj zaprepastio je mještane malog mjesta. 

- Ovako nešto se moralo dogoditi, bilo je samo pitanje vremena. Zadnja dva dana je ovdje bio Bejrut: glazba, vika, paljenje motorne pile u četiri sata ujutro,... Žao nam je tog momka što je nastradao, nije bio tako loš, ali unatrag 20 godina naš susjed stalno pravi probleme u mjestu i šire, kazali su lokalni mještani za medije. 

Za prvoosumnjičenog tvrde da je imao barem stotinjak prijava. 

- Lugara je jednom napao u šumi, izbio mu je oko, čovjek je ostao invalid. Stalno je radio ekscese po mjestu, tražio svađu i provocirao, pogotovo kod ljudi koji nisu skloni sukobima. I taj BMW je sad još dobro parkiran kako bi ga inače ostavljao, nasred puta da ne može nitko proći, da se ne mogu kante s otpadom odnijeti... Prije nekoliko godina je u Splitu, na Pujankama zatočio djevojku u stanu, prijetio je aktiviranjem plinske boce. Zbog toga je cijela zgrada evakuirana, a nakon par sati se predao interventnim policajcima. I mi o tome pričamo sutradan ovdje u mjestu, kako ga sad sigurno neće biti neko vrijeme, kad eto ti Lovre rivom! Da se razumijemo, policija radi svoj posao, uhite ga i prijave, ali uvijek nekako izađe na slobodu u roku od najviše par dana. Za to krivimo naše sudstvo, jer se i ovaj zločin mogao spriječiti! - tvrde ljutiti mještani.
 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

Avatar Behemot
Behemot
00:11 19.09.2020.

Da običan građanin napravi što je ovaj radio na dnevnoj bazi dobio bi 20 godina zatvora a ne 20 sati. Očito se radi o policijskom cinkeru kao što je Daruvarac

DU
Deleted user
22:29 18.09.2020.

Opet korumpirana sudačka mafija pušta psihopate na slobodu.

Avatar Hulk001
Hulk001
22:52 18.09.2020.

Slučajna državica na brdovitom Balkanu.