živa i zdrava

Mislili da je udario vlak, policija krenula u potragu za tijelom, a ona doma kuhala ručak

Foto: Zarko Basic/PIXSELL
Mislili da je udario vlak, policija krenula u potragu za tijelom, a ona doma kuhala ručak
14.09.2018.
u 11:02
Marija Landek (65) iz Reke prelazila je preko pruge s kantom u rukama.
Pogledaj originalni članak

Nevjerojatne vijesti dolaze iz Reke kraj Koprivnice. Naime, izgledalo je kako se na pruzi iz Koprivnice u smjeru Zagreba dogodila teška tragedija, no žena koju je navodno udario vlak je kod kuće –  kuhala, prenosi epodravina.

Marija Landek (65) iz Reke prelazila je preko pruge s kantom u rukama. Išla je hraniti svinje kod sina koji nije kod kuće. 

– Odjednom je naišao vlak, lupio u kantu i onda me zapuhnuo vjetar od vlaka i odbacio. Samo me malo okrznuo, rekla je  čudeći se čemu tolika frka.

Nakon što ju je vlak okrznuo, otišla je doma kuhati ručak. S druge strane, strojovođa, policija i hitna pomoć su je krenuli tražiti, dok su susjedi već plakali za Marijom.

Strojovođa je bolničarima rekao da je vidio kako je žena kročila na prugu. Suprug joj je u to vrijeme bio u ribolovu i vjerojatno ni ne zna što se sve izdogađalo, a unuk je kod Marije stigao sav potresen, no kad je vidio da je baka živa, laknulo mu je.

Baka je odbila pregled bolničara, ona nalet vlaka nije doživjela kao nešto strašno. Željeznički promet na toj relaciji se ne odvija, a policija istražuje okolnosti nesreće.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.