Mirela Holy:

'Ugovor o preseljenju nije transparentan, time bi se trebao baviti DORH'

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
'Ugovor o preseljenju nije transparentan, time bi se trebao baviti DORH'
20.04.2015.
u 19:57
Voća je odbio preseliti Agenciju u Zagreb Tower gdje su se preselile sve institucije iz resora zaštite okoliša
Pogledaj originalni članak

Čelnica ORaH-a i bivša ministrica zaštite okoliša Mirela Holy odbacila je optužbe da je ravnatelj Agencije za zaštitu okoliša (AZO) Neven Voća dao ostavku pod njezinim utjecajem, prenosi N1.

Voća je, podsjetimo namjeravao dati otkaz, ali ga je ministar zaštite okoliša Mihael Zmajlović preduhitrio i smijenio ga. Voća je odbio preseliti Agenciju u Zagreb Tower kamo su se preselile sve institucije iz resora zaštite okoliša.

- To su besmislene optužbe, on je to napravio jer je moralan i pošten čovjek koji nije htio napraviti štetu - rekla je Holy, koja vjeruje da ugovor o preseljenju u Zagreb Tower nije transparentan.

- Mislim da se u svemu kriju financijski interesi. Ovim bi se trebao baviti DORH, tu stvari nisu čiste - rekla je.

>> Zmajloviću 21,7 milijuna kuna 
za Zagreb Tower

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 22

ST
stefj
20:38 20.04.2015.

Eh da se samo s ovim ugovorom treba pozabaviti DORH. Ima tu takvih ugovora koliko ti srce želi, pa pola ugovora HEP-a, HŽ-a, raznih agencija i ministarstvava je za istragu...

DR
drugPlenky
20:37 20.04.2015.

Da je ovo HDZ ministar već bi Andrija Jarak izvještavao ispred njegove kuće ali ovo je SDP oni su pošteni

ST
stric5
21:16 20.04.2015.

....odbačeni će ih doći glave...kajin galami po istri i već se opasno približio jakovčiću.....Linić svakodnevno ogoljuje milanoviće....holica tuče sa svoga položaja.....iako svo troje bi i sami trebali biti jako zanimljivi DORH-u