Demantiranje medijskih nagađanja

Ministarstvo gospodarstva: Nismo zapošljavali nove službenike

Foto: Pixsell
Ministarstvo gospodarstva: Nismo zapošljavali nove službenike
20.10.2009.
u 10:58
Tendenciozno i zlonamjerno je tvrditi da su navedeni službenici u državnu službu primljeni nakon Vladine zabrane, piše u priopćenju Ministarstva gospodarstva.
Pogledaj originalni članak

ZAGREB - Ministarstvo gospodarstva rada i poduzetništva (MINGORP) reagiralo je danas na tekst objavljen u jednome dnevnom listu, u kojem se navodi kako je Vlada nakon zabrane zaposlila 22 službenika.

Iz Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva poručuju kako su navodi iz spomenutog teksta potpuno netočni i neutemeljeni.

- Svih 22 službenika o kojima se govori u tekstu svoja rješenja o prijamu u državnu službu dobila su prije 30. srpnja 2009. godine, odnosno prije Odluke Vlade RH o zabrani zapošljavanja u državnoj službi do donošenja proračuna za 2010. godinu, te je stoga krajnje tendenciozno i zlonamjerno tvrditi da su navedeni službenici u državnu službu primljeni nakon Vladine zabrane, piše u priopćenju Ministarstva gospodarstva.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

JM
Juraj_MALI
12:26 20.10.2009.

Reko bi tipično pisanje novinara po oporbenoj naredbi, pa se onda pitamo zašto na je novinarstvo na tako niskim granama. Evo pravog primjera.

MA
max221
11:21 20.10.2009.

Pojeo vuk magare po običaju....samo da od tih 22 bar svi imaju stručnu spremu koja je potrebna.