pridržavanje mjera

Milanović njemačkom predsjedniku nije pružio ruku, no napravio je drugu grešku

Foto: Bernd Von Jutrczenka/DPA/PIXSELL
Federal President receives Croatian President
Foto: Bernd Von Jutrczenka/DPA/PIXSELL
Federal President receives Croatian President
Foto: Bernd Von Jutrczenka/DPA/PIXSELL
Federal President receives Croatian President
11.09.2020.
u 18:14
Kada su stali na crveni tepih, Milanović je stajao preblizu njemačkog predsjednika na što ga je on odmah upozorio
Pogledaj originalni članak

Hrvatski predsjednik Zoran Milanović susreo s njemačkim kolegom Frankom Walterom Steinmeierom u berlinskoj palači Bellevue. Pri ovom se susretu pridržavao preporuka o izbjegavanju rukovanja, no omakla mu se druga greška. 

Steinmeier je dočekao Milanovića te mu rekao: "Zorane, bok, drago mi te vidjeti, dobar dan i dobro došao". Milanović je izašao iz automobila i predsjedniku Njemačke lagano mahnuo kako se ne bi rukovali. Njegov je automobil potom otišao, a on se popeo uz stepenice i stao uz Steinmeiera kako bi se fotografirali. 

Kada su stali na crveni tepih, Milanović je stajao preblizu njemačkog predsjednika na što ga je on odmah upozorio. Steinmeier mu je pokazao gdje mora stati, a Milanović je pogledao prema rubu tepiha, na trenutak zastao, a potom napravio korak udesno. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 33

DU
Deleted user
18:41 11.09.2020.

Tako to izgleda kada si bandoglav, pa te moraju opomenuti, vani jer doma nisi htio učiti.

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
18:54 11.09.2020.

kakav el presidente

BO
bolnaistina
18:42 11.09.2020.

Samo nas sramoti. No tomu je i želja.