Ugovor

Međimurskim obrtnicima nude povoljnije kredite

Foto: Ivica Beti / VLM cakovec@vecernji.net
Međimurskim obrtnicima nude povoljnije kredite
22.12.2010.
u 13:00
Obrtnicima, članovima Komore, odsad su dostupni povoljniji kratkoročni krediti za financiranje povremenih potreba u obrtnim sredstvima te dugoročni krediti za financiranje trajnih obrtnih sredstava
Pogledaj originalni članak

ČAKOVEC - Predsjednik Obrtničke komore Međimurske županije Slavko Faltak i direktorica poduzetničkog bankarstva Zagrebačke banke za sjevernu Hrvatska Zagorka Mintas potpisali  su ugovor o poslovnoj suradnji, kojim će Zagrebačka banka obrtnicima s područja Međimurja osigurati posebne kreditne uvjete za financiranje obrtnih sredstava.

Obrtnicima, članovima Komore, odsad su dostupni povoljniji kratkoročni krediti za financiranje povremenih potreba u obrtnim sredstvima, te dugoročni krediti za financiranje trajnih obrtnih sredstava uz nižu kamatnu stopu i naknadu za obradu kreditnog zahtjeva do 1. svibnja 2011. godine. Za članove Obrtničke komore Zagrebačka banka osigurala je i posebnu ponudu, pa će obrtnici koji do 31. ožujka otvore poslovni račun dobiti dva mjeseca besplatnog korištenja Zabina modela paket-računa Poduzetnik.

Za obrtnike kamatna stopa za kratkoročne kredite povoljnija je za 0,85 do 1,15 poena, a dugoročni krediti odobravaju se po kamatnoj stopi za jedan postotni poen nižoj od standardne ponude. Iznos kredita nije ograničen, a ovisi o kreditnoj sposobnosti pojedinog obrtnika. Rok otplate je do 12 mjeseci za kratkoročne te do tri godine, uz mogućnost korištenja počeka od šest mjeseci, za dugoročne kredite, izvijestili su u Obrtničkoj komori Međimurske županije. Predsjednik OKM-a Slavko Faltak izrazio je zadovoljstvo zbog ponuđenih uvjeta.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.