Foto: Thinkstock Medicinske sestre suspendirane jer se nisu mogle nagledati 'opreme' mrtvog pacijenta

Medicinske sestre suspendirane jer se nisu mogle nagledati 'opreme' mrtvog pacijenta

17. 09. 2017. u 11:39 23
Nesvakidašnji slučaj zabilježen je u bolnici u Denveru gdje su sestre ostale u čudu kada su vidjele veličinu penisa jednog pacijenta

Pet medicinskih sestara iz Zdravstveno-medicinskog centra u Denveru u američkoj saveznoj državi Colorado suspendirano je jer su čudile 'neobično velikom' penisu pacijenta koji je preminuo.

Nakon što je muškarac preminuo, sestre su pričale o njegovoj 'opremi', a kako bi se uvjerile da su dobro vidjele, otvorile su vreću u kojoj je bilo tijelo preminulog muškarca ne bi li još jednom vidjele njegov penis. Međunožje su mu gledale dok je još bio živ, ali nije bio svjestan onoga što se događa.

Jedna kolegica prijavila ih je šefovima nakon što je čula na koji način razgovaraju o preminulom pacijentu.

– Njihovo ponašanje, koje krši naša pravila, na vrijeme je prijavljeno vlastima, uključujući i policiju te Odbor medicinskih sestara države Colorado. Unutarnja istraga rezultirala je disciplinskim mjerama protiv svih odgovornih za incident i o svemu je obaviještena pacijentova obitelj – priopćeno je iz bolnice.

Denverska policija istražuje cijeli slučaj, no zasad nema dokaza za kazneno djelo.

Nakon suspenzije, sve sestre su se vratile raditi u bolnicu osim jedne koja je svojevoljno dala otkaz.

pogledajte na vecernji.hr
  • 12:46 17. rujna 2017.

    Prijavila ih garant neka lejzbaca.

  • 15:48 17. rujna 2017.

    I onda po portalima stotine tekstova u kojima veličina kao nije bitna !

  • 18:27 17. rujna 2017.

    Ovo mi je morbidno....kakve su to kuje....

Komentirajte
Vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice vecernji.hr kliknite na "Slažem se".